Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Κρατούμενοι σε Άκη: «Δε σας θέλει (ούτε) ο Κορυδαλλός, πάρτε τα κλεμμένα σας και μπρος!»

«Πάρτε τα κλεμμένα σας και μπρος!»Η μίνι εξέγερση των κρατούμενων κατά του Άκη

Συνθήματα και πολλά «κοσμητικά» επίθετα της «γαλλικής» δονούσαν για ώρες τις φυλακές Κορυδαλλού το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.

Αποδέκτες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος και οι συγκατηγορούμενοί του, που βρίσκονταν στην έκτη πτέρυγα.

Όπως αναφέρει...
σήμερα η Real News, αρχιφύλακες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Δικαιοσύνης προσπαθούσαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και τους εξαγριωμένους κρατούμενους που είχαν κρεμαστεί από τα κάγκελα.

Πρωταγωνιστές οι κρατούμενοι για την υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς», που εδώ και μία εβδομάδα βρίσκονται σε απεργία πείνας, χτυπούσαν τις πόρτες, φώναζαν και άναβαν φωτιές με τα σεντόνια, ενώ το ακατάσχετο υβρεολόγιο έμοιαζε με προάγγελο εξέγερσης.

«Δεν σας θέλει ο Κορυδαλλός, πάρτε τα κλεμμένα σας και μπρος», «Κλέφτες απατεώνες, στο Σύνταγμα αγχόνες», φώναζαν και απειλούσαν με γενική σύρραξη.

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία κατά του Άκη

Κατά τ' άλλα, νέα επιβαρυντικά στοιχεία προκύπτουν για τον Τσοχατζόπουλο, ο οποίος φέρεται μπλεγμένος σ' άλλες δύο off-shore εταιρίες.

Η «Καθημερινή της Κυριακής» σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι έχουν εντοπιστεί δύο ακόμη offshore εταιρείες με έδρα τη Λιβερία, που φαίνεται πως σχετίζονται με τον πρώην υπουργό.

Ήδη υπάρχουν αιτήματα δικαστικής συνδρομής για να εντοπιστούν οι εκπρόσωποι των εταιρειών και οι λογαριασμοί τους και να διερευνηθεί εάν αυτές έχουν στην κατοχή τους ακίνητα σε Ελλάδα ή Εξωτερικό.

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία προκύπτουν και για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, στην κατοχή της οποία έχουν βρεθεί και άλλα ακίνητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου