Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια Μ. Πέμπτη-Μ. Παρασκευή

Αυξημένη κίνηση στα λιμάνια Μ. Πέμπτη-Μ. ΠαρασκευήΠώς διαμορφώνεται το τοπίο μετά την απεργία της ΠΝΟ

Ιδιαίτερα αυξημένη αναμένεται η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Μεγάλη Παρασκευή, αφού η απεργιακή κινητοποίηση των ναυτεργατών άλλαξε τα σχέδια πολλών ταξιδιωτών.

Σύμφωνα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία ATTICA GROYP, για τις δύο ημέρες της απεργίας της ΠΝΟ, υπήρξαν...
7.000 ακυρώσεις εισιτηρίων από επιβάτες για τις Κυκλάδες, 1.500 επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλες ημέρες μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ υπάρχουν ακόμα κάποιες κενές θέσεις για τη Μεγάλη Πέμπτη το βράδυ.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, στις 7:25 το πρωί, το πλοίο που θα πραγματοποιήσει το δρομολόγιο Πειραιά-Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη θα μεταφέρει 2.400 άτομα, ενώ το πλοίο που θα εκτελέσει το δρομολόγιο Πειραιά-Σύρο-Τήνο-Μύκονο, στις 7:35, 1440 άτομα.

Από την εταιρεία έχει δρομολογηθεί και ένα έκτακτο δρομολόγιο στις 21:15 για Πειραιά-Πάρο-Νάξο με 1.000 επιβαίνοντες, ενώ το πλοίο που θα φύγει στις 17:30 από Πειραιά για Σύρο-Πάρο-Νάξο-Δονούσα-Αιγιάλεια-Αστυπάλαια θα μεταφέρει 1.440 επιβάτες.

Κάποιες άλλες εταιρείες λόγω της απεργίας της ΠΝΟ δεν έκοψαν εισιτήρια, αλλά προτίμησαν το σύστημα των κρατήσεων. Σύμφωνα με τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, θα επιστραφούν κανονικά τα χρήματα σε όσους επιβάτες πλήρωσαν και στη συνέχεια ζήτησαν ακύρωση του εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου