Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Μυτιλήνη: 1659 πρόσφυγες και μετανάστες καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο! 2350 ήταν έτοιμοι προς αναχώρηση το πρωί

Μυτιλήνη: 1659 πρόσφυγες και μετανάστες καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο! 2350 ήταν έτοιμοι προς αναχώρηση το πρωίΕκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες σώθηκαν χθες από σκάφη του Λιμενικού Σώματος και της Frontex.

Οι πλαστικές βάρκες στις οποίες επέβαιναν, εντοπίστηκαν σε πέντε τουλάχιστον περιπτώσεις να πλέουν ακυβέρνητες, ή έτοιμες να βυθιστούν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Στο σύνολο τους οι επιβαίνοντες μετανάστες και πρόσφυγες διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε λιμάνια της Λέσβου – κυρίως σε αυτό της...
Μυτιλήνης.Αλλά και σε ακτές ιδιαίτερα νότια της Μυτιλήνης αποβιβάσθηκαν χθες  πολλοί από τους φυγάδες των πολέμων και της ανέχειας της Μέσης Ανατολής. Στο σύνολό τους μεταφέρθηκαν για καταγραφή και πιστοποίηση στη Μόρια.

Στο μεταξύ το τελευταίο 24ωρο και μέχρι τις 9 χθες το πρωί, καταγράφηκαν 1.659 μετανάστες και πρόσφυγες, και ήταν έτοιμα να αναχωρήσουν 2350 άτομα, τα οποία βέβαια λόγω της απεργίας της ΠΝΟ παραμένουν στη Λέσβο. Σε αυτούς προστίθενται μέχρι τη λήξη της απεργίας και οι νέοι που καταγράφηκαν και θα καταγραφούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου