Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών»: Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε την απ” ευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση Πειραιά-Οινουσσών

Η BLUE STAR FERRIES ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την ακτοπλοϊκή σύνδεση των Οινουσσών με τον Πειραιά μέσω Ψαρών εκτελώντας επιδοτούμενο εβδομαδιαίο δρομολόγιο για το συγκεκριμένο τμήμα της γραμμής.

Έτσι με βάση τον προγραμματισμό της εταιρείας από σήμερα...
1η Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 28.02.2016 θα εκτελεί δρομολόγιο ως εξής:

Κάθε Πέμπτη: Αναχώρηση από Πειραιά στις 8 μ.μ. και άφιξη στις Οινούσσες (μέσω Ψαρών) στις 4.05 π.μ. της Παρασκευής, απ’ όπου θ’ αναχωρεί για Χίο-Μυτιλήνη στις 04.25.

Κάθε Δευτέρα: Αναχώρηση από Οινούσσες στις 11.59 μ.μ. και άφιξη στον Πειραιά (μέσω Ψαρών) στις 7.55 π.μ. της Τρίτης.

Ο Σύλλογος "Φίλοι Οινουσσών" εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την έκδηλη χαρά και βαθιά ικανοποίησή εκατοντάδων μονίμων κατοίκων των Οινουσσών και χιλιάδων Οινουσσίων της διασποράς και εύχεται καλορίζικη τη νέα ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και καλοτάξιδα τα πλοία, που θα αναλάβουν να εκτελέσουν τη σημαντική αυτή δραστηριότητα.

Παράλληλα με το Ε/Γ-Ο/Γ «ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ» της καθημερινής σύνδεσης με τη Χίο, που αποτελεί «αναπνοή για την Αιγνούσα», διανοίγονται νέοι πλωτοί δρόμοι ανάπτυξης κι επικοινωνίας για το νησί των εφοπλιστών.

"Συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες αξίζουν σε όλους τους πολιτικούς, εθνικούς και ευρωπαϊκούς, αυτοδιοικητικούς α’ και β’ βαθμού, διοικητικούς, κοινωφελείς φορείς, παράγοντες και πρόσωπα, που με υπομονή, διορατικότητα, πίστη και μαχητικότητα συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του εμπνευσμένου και μακρόπνοου στόχου αφ’ ενός της κατασκευής του εξωτερικού κρηπιδώματος και αναβάθμισης των λιμενικών υποδομών και αφ’ ετέρου της απ’ ευθείας σύνδεσης των Οινουσσών με τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας και το περιφερειακό μας κέντρο, τη Μυτιλήνη.

Ευελπιστούμε στην ολόπλευρη στήριξη της γραμμής, στην αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της και στην επέκταση των δρομολογίων προς τη Βόρειο Ελλάδα και την υπόλοιπη νησιωτική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου