Εκτέλεση
- Καλύψτε ένα τετράγωνο ταψί με αλουμινόχαρτο και ψεκάζετε με μαγειρικό σπρέυ.
- Θρυμματίστε τα μπισκότα στο μούλτι.
- Σε ένα μέτριο κατσαρολάκι ζεσταίνετε σε χαμηλή θερμοκρασία την ψιλοκομμένο λευκή σοκολάτα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε μαζί τα θρυμματισμένα μπισκότο και το ζαχαρούχο μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
- Αφήνετε 2 -3 λεπτά το μείγμα να ηρεμήσει και προσθέτετε την ψιλοκομμένη μαύρη σοκολάτα και ανακατεύετε.
- Ρίχνετε το μείγμα μέσα στο ταψί και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 15 λεπτά μέχρι να κάτσει λίγο το μείγμα. Συγχρόνως λιώνετε τη σοκολάτα κουβερτούρα ή γάλακτος σε μπεν μαρί για την επικάλυψη.
- Τέλος πλάθετε το μείγμα σε μικρά μπαλάκια με τη βοήθεια ενός κουταλιού και τα ρίχνετε στη λιωμένη σοκολάτα.
- Βάζετε όλα τα σοκολατάκια σε λαδόκολλα και μετά στο ψυγείο για άλλα 15 λεπτά μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου