Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Συμβασιούχοι Βουλής: Βρέθηκε ένας με πλαστό πτυχίο και άλλος ένας... δημόσιος υπάλληλος!

Συμβασιούχοι Βουλής: Βρέθηκε ένας με πλαστό πτυχίο και άλλος ένας... δημόσιος υπάλληλος!Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις σε 43 εργαζόμενους στην Βουλή. Όμως, εντοπίσθηκε ένας να εργάζεται επί χρόνια με πλαστό πτυχίο και ένας άλλος με άλλη δουλειά στο δημόσιο…

Για ένα εξάμηνο ανανεώθηκαν οι συμβάσεις 43 από τους...
45 εργαζόμενους κυρίως στο Κανάλι της Βουλής και στο Γραφείο Τύπου της Βουλής των Ελλήνων.  Οι δύο που οι συμβάσεις τους δεν ανανεώθηκαν ήταν γιατί από τον έλεγχο που έγινε εντοπίσθηκαν ο ένας να έχει καταθέσει (sic) παραποιημένο πτυχίο, κατά το κοινώς λεγόμενο μαϊμού, και ο άλλος γιατί είχε σχέση αορίστου χρόνου σε δημόσιο φορέα που την είχε αποκρύψει από την Βουλή.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά και οι δύο συμβασιούχοι εργαζόντουσαν εδώ και πολλά χρόνια στην Βουλή των Ελλήνων χωρίς να έχουν ποτέ εντοπιστεί! Η εξάμηνη ανανέωση των συμβάσεων μπορεί να μην λύνει οριστικά το θέμα της ομηρίας των συμβασιούχων της Βουλής αλλά τουλάχιστον τους παρέχει την δυνατότητα να μπορούν να στο τέλος του μήνας να πληρωθούν καθώς εδώ και πολλούς μήνες μπορεί να εργάζονται μεν κανονικά και καθημερινά αλλά να μην πληρώνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου