Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Niva με τα σήματα της Chevrolet

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Niva με τα σήματα της ChevroletΟι πρώτες φωτογραφίες του πρωτοτύπου Chevrolet Niva διέρρευσαν λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του στο Moscow International Automobile Salon 2014.




Το πρωτότυπο Chevrolet Niva, teaser του οποίου είχαμε δει πριν από λίγες ημέρες και που θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας (29/9-7/9), οι αναφορές το θέλουν να έχει μήκος...
4,3 m, διάσταση που το καθιστά 26 πόντους μακρύτερο από το υφιστάμενο μοντέλο της Lada.

Το νέο Chevrolet Niva που διατηρεί την ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, υπέστη αλλαγή μόνο στην εμπρός, όπου και επελέγησαν γόνατα μακφέρσον αντί των διπλών ψαλιδιών.






Το πρωτότυπο που αποτελεί τον προπομπό της επόμενης γενιάς του Niva περνά την κίνηση μόνιμα σε όλους τους τροχούς του, κίνηση που αναλαμβάνει ένα 1,8λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας Peugeot 136 PS συνδυασμένος με 5τάχυτο χειροκίνητο σασμάν της GM. Η πρόσθεση ενός κινητήρα ντίζελ στην γκάμα απορρίφθηκε ως ασύμφορη, όσον αφορά το κόστος εξέλιξης.



Το πρωτότυπο Chevrolet Niva ως καθαρόαιμο 4x4 διαθέτει ανάμεσα σε άλλα στοιχεία του εξοπλισμού, σνόρκελ, ποδιά για την προστασία του μοτέρ, ράγες οροφής με ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων (16”), όπως και 16ιντσα χωμάτινα λάστιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου