Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Και τέταρτος μέσα στο σκάφος των ληστών στο Δίστομο; - Βρέθηκε "ορφανό" DNA

Και τέταρτος μέσα στο σκάφος των ληστών στο Δίστομο; - Βρέθηκε `ορφανό` DNA- Γενετικό υλικό ατόμου, άγνωστου στις αρχές, εντοπίστηκε στο σκάφος διαφυγής των δραστών
- Μαρτυρίες "φωτιά" στα χέρια της Aντιτρομοκρατικής για τους ληστές στο Δίστομο
- Βρέθηκαν αποτυπώματα (;) και 40χρονου ποινικού, συνεργού του Παλαιοκώστα
- Ενδείξεις για την ταυτότητα του τρίτου ατόμου που συμμετείχε στη ληστεία
- Εκτιμάται πως πρόκειται για ποινικό που είχε πάρει μέρος στην απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο
- Η Αντιτρομοκρατική φοβάται χτύπημα, ίσως την περίοδο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Γενετικό υλικό ατόμου που δεν ταυτοποιείται με κανένα από τα γνωστά που έχει στα αρχεία της η Ελληνική Αστυνομία, βρέθηκε...
στο σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να διαφύγουν μετά τη ληστεία στο Δίστομο, την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει οτι εντός τους σκάφους βρισκόταν κι άλλο άτομο εκτός από τους τρεις δράστες και τον ταμία της τράπεζας.

Την ίδια ώρα, αδιαμφισβήτητες μαρτυρίες για την παρουσία του Γιώργου Πετρακάκου αλλά και του 44ρονου ποινικού με καταγωγή από την Πελοπόννησο έχει στα χέρια της η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit, αυτόπτες μάρτυρες, δυο μέρες πριν τη ληστεία, είχαν δει τους δύο “συντρόφους” με το 10 μέτρων φουσκωτό, να “κόβουν βόλτες” στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Σωτήρα Διστόμου.

Επίσης, μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής θέλουν τους δυο συνεργούς να κάνουν κατόπτευση του υποκαταστήματος της Εθνικής, επίσης δύο ημέρες πριν από τη ληστεία.

Οι δύο άνδρες ήταν μεταμφιεσμένοι με ψεύτικα μουστάκια και περούκες.

Πλέον στην αντιτρομοκρατική είναι πεπεισμένοι οτι έχουν να κάνουν με ενέργεια για την ενίσχυση του λεγόμενου “επαναστατικού ταμείου” για την προετοιμασία μεγάλου χτυπήματος, ίσως την περίοδο της ΔΕΘ, όπως συνήθιζε άλλωστε κατά το παρελθόν ο Επαναστατικός Αγώνας.

Στην Αντιτρομοκρατική έχουν σοβαρές ενδείξεις και για την ταυτότητα του τρίτου ατόμου που συμμετείχε στη ληστεία και εκτιμάται πως πρόκειται για επίσης γνωστό ποινικό, ο οποίος είχε πάρει μέρος στην απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.

Είχε συλληφθεί και καταδικαστεί γι αυτήν την υπόθεση μετά όμως από πολυήμερη απεργία πείνας κι ένα κίνημα συμπαράστασης στο πρόσωπό του εκείνη την εποχή το Συμβούλιο είχε χορηγήσει 5ήμερη άδεια στον 40χρονο ποινικό ο οποίος τελικά δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επίσημα δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από την ΕΛΑΣ τμήματα αποτυπωμάτων του 40χρονου ποινικού φέρεται να έχουν βρεθεί σε μέρη τους σκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου