Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Στη δημοσιότητα η ύλη για τις προαγωγικές εξετάσεις της Α' Λυκείου

Στη δημοσιότητα η ύλη για τις προαγωγικές εξετάσεις της  Α' ΛυκείουΣτη δημοσιότητα έδωσε σήμερα το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής τα θέματα που περιλαμβάνονται στην Τράπεζα Θεμάτων Διαβαθμισμένης Δυσκολίας, απ' όπου φέτος θα αντληθεί το 50% των θεμάτων των προαγωγικών εξετάσεων της Α' Λυκείου.

Η δημοσιοποίηση των θεμάτων της Τράπεζας για την Α΄Λυκείου γίνεται μέσω της ιστοσελίδας http://exams-repo.cti.gr, η οποία είναι προσβάσιμη σε όλους, χωρίς κανένα περιορισμό και θα παραμένει ανοικτή, συνεχώς.

Μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου θα...
εμπλουτισθεί και με νέα θέματα για το σχολικό έτος 2014-2015 (όσον αφορά στην Α΄ Λυκείου), ενώ θα αναρτηθούν και τα θέματα για τη Β΄ Τάξη.

Ειδικότερα, από τα θέματα της ΤΘΔΔ, θα επιλεγεί το 50% των θεμάτων που θα τεθούν στις προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α' Τάξης του Γενικού Λυκείου (ΓΕΛ) Ημερήσιου και Εσπερινού, των ειδικών τύπων Γενικού Λυκείου (Καλλιτεχνικό, Μουσικό, Εκκλησιαστικό) και του Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑΛ καθώς και της Β΄ Τάξης Εσπερινού ΓΕΛ.

Συνολικά, στην Τράπεζα Θεμάτων, υπάρχουν 9.042 διαφορετικά αρχεία θεμάτων για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα σε όλους τους τύπους Λυκείων και έχουν ακριβώς τη μορφή με την οποία θα τεθούν στις εξετάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου