Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αποτελέσματα εκλογών: Πως κρίθηκαν οι Περιφέρειες

Αποτελέσματα εκλογών: Πως κρίθηκαν οι ΠεριφέρειεςΔείτε το αποτέλεσμα των εκλογών σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

Μήνυμα προς την Κυβέρνηση έστειλαν οι κάλπες για την ανάδειξη των Περιφερειαρχών της χώρας, με το ποσοστό ενσωμάτωσης των ψήφων να αγγίζει το 98%.

Στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, νικητής αναδείχθηκε με...
ποσοστό 56,34% ο Γεώργιος Παυλίδης ο οποίος υποστηρίζεται από τη ΝΔ, ενώ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, νικητής είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος κατέβηκε ως ανεξάρτητος, με ποσοστό 71,02% έναντι ποσοστού 28,98% που συγκέντρωσε ο Γιάννης Ιωαννίδης. Ανεξάρτητος Περιφερειάρχης αναδείχθηκε και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Θεόδωρος Καρυπίδης με ποσοστό 59,03%.

Στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η νίκη του Θεόδωρου Γαλιατσάτου, υποστηριζόμενου από τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν ξεκάθαρη, καθώς συγκέντρωσε το 59,93% των ψήφων.

Ένα πραγματικό Θρίλερ εξελίσσεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου δίνουν μάχη στήθος με στήθος ο Απόστολος Κατσιφάρας, ο οποίος προηγείται, με τον Ανδρέα Κατσανιώτη.

Ιδιαίτερα σημαντική (πολιτικά) ήταν η νίκη για τη Ρένα Δούρου που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Περιφέρεια Αττικής, ενώ στην Πελοπόννησο ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ Πέτρος Τατούλης συγκέντρωσε ποσοστό 59,35%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου