Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι η κυρία Ελένη Ζαρούλια - Tι αποκαλύπτει για τον αρχηγό της και ποιες οι αναζητήσεις στον υπολογιστή της, σύμφωνα με τους Anonymous;

Δείτε πληροφορίες για την βουλευτή της Χρυσής Αυγής που δεν συνελήφθη.

Ποια είναι η κυρία «Εύα Μπράουν» του Νίκου Μιχαλολιάκου, όπως τη αποκάλεσαν οι «Anonymous» το αντίστοιχο του Χίτλερ και της συντρόφου του. Η Ελένη Ζαρούλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης.

Ακροδεξιές επικίνδυνες απόψεις
Εντάχθηκε στην οργάνωση πριν από 25 χρόνια και -κατά δήλωσή της- την υπηρετεί με συνέπεια. Η Ελένη Ζαρούλια δηλώνει...
επιχειρηματίας ή «εισοδηματίας», αφού εκμεταλλεύεται πλήθος ακινήτων στην Αθήνα. Μαζί με τον αδερφό της, τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο, και άλλους, είναι στο ΔΣ εταιρείας που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο ημιδιαμονής New Dream στην πλατεία Αττικής.

Αποτελεί ίνδαλμα του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής που την εκθειάζουν στην ιστοσελίδα τους ως «μάχιμη ιδεολόγο και ιδιαίτερα δραστήρια». Σε συνεντεύξεις της έχει τοποθετηθεί κατά των εκτρώσεων γιατί στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας, ενώ δεν δίστασε να εξαγγείλει διώξεις στους γιατρούς που εφαρμόζουν τέτοιες μεθόδους.

Μετά και την δική της εκλογή στη Β'Αθηνών πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά τον Στέφανο Στεφανόπουλο και τη Φωτεινή Δεκάζου, που είχαν εκλεγεί βουλευτές Ηλείας με την Πολιτική Άνοιξη. Το ζεύγος Μιχαλολιάκου έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ουρανία που είναι σήμερα 24 ετών. Αποκαλεί τον σύζυγό της «αρχηγό».

Θαυμάστρια της χούντας
Το μικρόβιο της πολιτικής η ίδια το κόλλησε πολύ προτού γνωρίσει τον άντρα της, όπως ισχυρίζεται. Λίγο μετά την ενηλικίωσή της συμμετείχε στην ΕΠΕΝ, το κόμμα που υπερασπιζόταν ιδεολογικά το καθεστώς της χούντας των συνταγματαρχών. Γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από την Ηλεία, σπούδασε στην Αγγλία σε σχολή γραμματέων και επέστρεψε στην Ελλάδα για δουλειά.

Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Λυδία» στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και πολλών άλλων ακινήτων, τα οποία τα άφησε κληρονομιά στην κόρη του. «Σταμάτησα να εργάζομαι μετά τον θάνατο του πατέρα μου. Έχω αρκετά ένσημα και πληρώνω υψηλότατους φόρους στο ελληνικό κράτος. Νοικιάζω το ξενοδοχείο σε έναν Έλληνα από τη Βόρειο Ήπειρο. Τα υπόλοιπα ακίνητά μου τα νοικιάζω μόνο σε Έλληνες. Μου τα ζητάνε αλλοδαποί, αλλά προτιμώ να χάνω τα ενοίκια», υποστήριξε η ίδια σε συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2010.

Οργανώσεις των Εβραϊκών κοινοτήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς εξέφρασαν έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή ισότητας μέσω του προσώπου της Ελένης Ζαρούλια.

«Ο Νίκος είναι μακαρονάς»
Με επιλεκτικές συνεντεύξεις η Ελένη Ζαρούλια δεν προωθεί φυσικά για τον εαυτό της την εικόνα μιας σκληρής ακροδεξιάς πολιτικού αλλά της καθημερινής Ελληνίδας συζύγου και μητέρας που φροντίζει την οικογένειά της.

Σε συνέντευξή της σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα μίλησε για την γνωριμία της με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον έρωτά τους, που όπως δηλώνει ήταν κεραυνοβόλος. Αυτό που την κέρδισε από την αρχή ήταν το αγωνιστικό του πνεύμα και σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, τα αισθήματά της παραμένουν το ίδιο ζωντανά.

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε από κοινούς γνωστούς στη συμμετοχή μας στα εθνικιστικά κόμματα. Μας ένωσε η αγάπη για την πατρίδα μας και τα σύμβολα. Αμέσως διαπίστωσα ότι είναι αδάμαντας, είναι βράχος. Τις ίδιες απόψεις που είχε πριν από 30 χρόνια τις έχει και σήμερα. Τότε ήμουν μικρή, δεν ήμουν ώριμη.

Η επιλογή μου, όμως, με δικαίωσε. Μετράμε 25 χρόνια έγγαμου βίου και νιώθω σίγουρη για τον αγωνιστή που έχω δίπλα μου», δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα. Στο σπίτι τους στην Πεύκη κάνουν κουμάντο από κοινού, εκείνη όμως έχει τον τελευταίο λόγο σαν νοικοκυρά.
Κι εγώ κι ο Νίκος μεγαλώσαμε την κόρη μας χωρίς πολιτικά ερεθίσματα. Το παιδί μας, όμως, ήταν πολύ έξυπνο και κατάφερε να διακρίνει γρήγορα την αλήθεια από το ψέμα», υπογραμμίζει η κυρία Ζαρούλια.

Ο Ν. Μιχαλολιάκος εκνευρίζεται με την tv
Η Ελένη Ζαρούλια μίλησε στο Star και για το πως είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στο σπίτι, πόσο εκνευρίζεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις λοιπές παρουσιάστριες που παίρνουν υπέρογκα ποσά και γιατί δεν βλέπει πια ελληνική τηλεόραση.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει εγώ να έχω τουρκικά σίριαλ και να βλέπω. Εκτός και αν είμαι επαρχία της Τουρκίας και δεν το ξέρω. Άσε που χάνονται και δουλειές για τους Έλληνες ηθοποιούς». «Ξέρω ότι ακριβοπληρώνονται όλες αυτές οι κυρίες και μου κάνει πολύ εντύπωση. Ειδικά από την στιγμή που οι στρατιωτικοί που φυλάνε το έθνος μας -και είναι έτοιμοι να πεθάνουν και να χύσουν το αίμα τους για αυτό το λόγο- πένονται».

Όσον αφορά ποιος ακριβώς κάνει κουμάντο στην οικία Μιχαλολιάκου, η Ελένη Ζαρούλια είναι σαφής: «Άλλες φορές ο αρχηγός, άλλες φορές εγώ. Δεν κρατάμε πείσματα ο ένας στον άλλο. Προσπαθούμε με λογικά επιχειρήματα να επιβάλλουμε την θέλησή μας. Και αν ο ένας έχει λάθος το καταλαβαίνει και υποχωρεί. Πάντως είναι ο αρχηγός μου σε όλες τις περιπτώσεις».

Για το τέλος αφήνουμε τα σχόλια της βουλευτού για τις διατροφικές προτιμήσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής «Δεν θα το πιστέψετε αλλά είναι λιτοδίατος. Τρώει πολύ λιγότερο από μένα. Όλα τα φαγητά του αρέσουν, αλλά θα έλεγα ότι μάλλον είναι μακαρονάς».

Τα στοιχεία των Anonymous
Για την Ελένη Ζαρούλια έβγαλαν στη δημοσιότητα απίστευτα στοιχεία οι Anonymous, αποκαλύπτοντας ακόμα και τι υποτίθεται ότι ψάχνει στο Διαδίκτυο η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, από τον προσωπικό υπολογιστή της. Μεταξύ άλλων, οι Anonymous αναφέρονται στην επιχειρηματική δράση της κυρίας Ζαρούλια, την οποία αποκαλούν «Εύα Μπράουν», και ιδιαίτερα στο περιβόητο ξενοδοχείο New Dream, για το οποίο ωστόσο η Χρυσή Αυγή είχε προχωρήσει σε διάψευση.
Οι ακτιβιστές έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα... google search της γυναίκας του γενικού γραμματέα του κόμματος, δηλαδή τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε η ίδια η κυρία Ζαρούλια ή κάποιος άλλος από τον προσωπικό υπολογιστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Anonymous, στις διαδικτυακές αναζητήσεις του υπολογιστή της κυρίας Ζαρούλια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής:

Προβλέψεις ζωδίων 2009 Λεφάκης, κρίση στον γάμο, λίπωμα στο αυτί, μύκητες στη γλώσσα, πως να καλέσω πνεύματα , βότανο για αιμορροΐδες, πρήξιμο στους όρχεις , μασάζ αισθησιακό βίντεο, έξω οι μετανάστες, αισθησιακές ταινίες free, πως να παρκάρω, κ.α.

Πηγή: parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου