Υλικά συνταγής:
3 αυγά
2 κ.σ. νερό
1 κ.γ. βούτυρο
½ κρεμμύδι κομμένο σε...
πολύ λεπτές φέτες
4 λωρίδες μπέικον
⅓ φλιτζ. κεφαλοτύρι
αλάτι
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι γλυκό
3 αυγά
2 κ.σ. νερό
1 κ.γ. βούτυρο
½ κρεμμύδι κομμένο σε...
πολύ λεπτές φέτες
4 λωρίδες μπέικον
⅓ φλιτζ. κεφαλοτύρι
αλάτι
1 πρέζα κόκκινο πιπέρι γλυκό
Ψήνουμε σε τηγάνι τις φέτες μπέικον σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να γίνει τραγανό. Το βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξει.
Στο ίδιο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια θερμοκρασία και προσθέτουμε τα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου.
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το νερό και τα προσθέτουμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια.
Ανακατεύουμε τα πρώτα λεπτά και έπειτα αφήνουμε την ομελέτα μας να ψηθεί.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, το μπέικον και το κεφαλοτύρι. Διπλώνουμε την ομελέτα και αφήνουμε για 2 λεπτά μέσα στο τηγάνι να λιώσουν τα τυριά.
Σερβίρουμε ζεστή.
Πηγή: cooklos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου