Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Στην ανακρίτρια οδηγείται ο εφοπλιστής Β. Ρέστης που συνελήφθη για υπόθεση υπεξαίρεσης - Τι απαντά ο επιχειρηματίας

- Μετά από εισαγγελικό ένταλμα συνελήφθη ο επιχειρηματίας Β. Ρέστης ενώ ερευνάται η τύχη δανείων ύψους 524 εκατομμυρίων ευρώ από την τράπεζα του FBB
- Οι επισφαλείς δανειοδοτήσεις φέρονται να δόθηκαν από την τράπεζα FBBank σε εταιρείες συμφερόντων του εφοπλιστή
- Οι κατηγορίες που αποδίδονται στον Β. Ρέστη αφορούν στα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα
- Δείτε την ανακοίνωση από την πλευρά του Β. Ρέστη

Τις πρώτες πρωϊνές ώρες άντρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τον γνωστό επιχειρηματία Β. Ρέστη μετά από ένταλμα της εισαγγελίας, ενώ αναζητούνται άλλοι τρεις εμπλεκόμενοι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ερευνώνται...
συνολικά 524 εκατομμύρια ευρώ δανείων από την τράπεζα FBB του επιχειρηματία, ενώ ο ίδιος κατηγορείται για δάνειο 5,8 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να δόθηκε από την FBB και να κατέληξε μέσω εταιρείας holding στον ίδιο και στην οικογένεια του.

Η εισαγγελία εξέδοσε ένταλμα σύλληψης για 3 κακουργήματα, της υπεξαίρεσης, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ενώπιον της ανακρίτριας, αρμόδιας για θέματα διαφθοράς, Ρέας Κατσίβελη, θα μεταχθεί εντός της ημέρας ο επιχειρηματίας Βίκτωρας Ρέστης, μετά το ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του για υπόθεση υπεξαίρεσης.

Συνολικά την έρευνα έχει αναλάβει ο Προϊστάμενος της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησς Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες Π. Νικολούδης.

Δείτε την ανακοίνωση του ομίλου Ρέστη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου