Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

«Η ελληνική ναυτιλία συνεισφέρει στη δύσκολη στιγμή που περνάει ο τόπος»

 
«Με την εθελοντική συνεισφορά της Ελληνικής Ναυτιλίας στον Κρατικό Προϋπολογισμό, τόσο των πλοίων υπό ελληνική σημαία, αλλά και των ελληνόκτητων πλοίων υπό ξένη σημαία, η Ελληνική Ναυτιλιακή Οικογένεια δείχνει το μέγεθος της Εθνικής ευθύνης την οποία αισθάνεται», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου.

«Εμείς... θα διατηρήσουμε τη στενή συνεργασία που έχουμε με το ναυτιλιακό κόσμο, πιστεύοντας πάντοτε ότι στις στιγμές της κρίσης, η θάλασσα ήταν η φυσική διέξοδος για την Ελλάδα, το φυσικό της άνοιγμα προς τον κόσμο και, βέβαια, το στήριγμά της στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων», σημείωσε.

«Αυτή η σημερινή υπογραφή ανάμεσα στον πρωθυπουργό, τον κ. Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, εκπροσωπώντας όλο το ναυτιλιακό κόσμο, τον κ. Θεόδωρο Βενιάμη, του Συνυποσχετικού, δείχνει ότι η ελληνική ναυτιλία στέκεται στην κρίσιμη στιγμή και συνεισφέρει στη δύσκολη στιγμή που περνάει ο τόπος», κατέληξε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου