Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Μπήκε σπίτι της και βρήκε τον διαρρήκτη! Η έξυπνη αντίδραση που την έσωσε!

Μπήκε σπίτι της και βρήκε τον διαρρήκτη! Η έξυπνη αντίδραση που την έσωσε! | Newsit.gr Τέρας ψυχραιμίας αποδείχθηκε μια γυναίκα, ο οποία γυρίζοντας σπίτι της διαπίστωσε πως μέσα σε αυτό βρισκόταν ένας διαρρήκτης!

Μπαίνοντας στο σπίτι της χθες το απόγευμα που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο μιας πολυκατοικίας  στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού στα σύνορα με τη Φιλοθέη, κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και πως μέσα βρίσκεται ένας διαρρήκτης, ο οποίος ευτυχώς δεν την είχε αντιληφθεί!

Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της...
βγήκε και πάλι έξω, κλείδωσε την πόρτα και κάλεσε την αστυνομία!

Ο διαρρήκτης που δεν είχε πάρει χαμπάρι την ιδιοκτήτρια συνέχιζε αμέριμνος την διάρρηξη, μέχρι που κατάλαβε ότι έξω από το διαμέρισμα βρίσκεται η αστυνομία που είχε φτάσει έγκαιρα.

Πάνω στον πανικό του έψαχνε τρόπους διαφυγής από το διαμέρισμα και αφού συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να φύγει από την… πόρτα σαν κύριος, αποφάσισε να πηδήξει από το μπαλκόνι του σπιτιού που βρισκόταν στον δεύτερο όροφο!

Η πτώση του όμως ήταν άσχημη και έπαθε κατάγματα στα πόδια και τα χέρια, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διαφύγει και να συλληφθεί από την αστυνομία.Ο διαρρήκτης, Αλβανός υπήκοος, γεννημένος το 1985, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου