Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

“Σαρώνει” η… Πηνελόπη! Βαρυχειμωνιά τις επόμενες μέρες!

Καιρός: “Σαρώνει” η… Πηνελόπη! Βαρυχειμωνιά τις επόμενες μέρες! | Newsit.gr - Άκρως χειμωνιάτικος ο καιρός, από τη στιγμή που έφτασε στη χώρα μας η "Πηνελόπη"
- Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία
- Αναλυτικά η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες


Άστατος θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τις επόμενες ημέρες, καθώς η “Πηνελόπη” είναι εδώ και έφερε τον χειμώνα για τα καλά!

Ο καιρός θα...
επιδεινωθεί από το βράδυ της Τετάρτης (28.11.2018), όταν και θα πέσει αισθητά η θερμοκρασία.

Η νέα εβδομάδα που άρχισε σήμερα με βροχές θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες τουλάχιστον μέχρι και την Πέμπτη, καθώς κατά διαστήματα από τα δυτικά ατμοσφαιρικές διαταραχές θα προκαλούν βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στην δυτική Ελλάδα όπου και κατά τόπους τα φαινόμενα είναι έντονα, θα υπάρχουν όμως αυτή την περίοδο και διαστήματα χωρίς να βρέχει όπως και πριν από λίγο τώρα στην Αττική σταμάτησαν και οι βροχές. Άλλο χαρακτηριστικό θα είναι οι νοτιάδες οι οποίοι θα έχουν ένταση μέχρι και 8 μποφόρ στα πελάγη κατά περιόδους.

Η θερμοκρασία αυτές τις μέρες δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη το βράδυ όμως και προς την Πέμπτη θα πνέουν βοριάδες από τη βόρεια Ελλάδα που θα κατεβάσουν τη θερμοκρασία αισθητά. Θα έχουμε δηλαδή μια πτώση της θερμοκρασίας Πέμπτη και Παρασκευή μέγιστη κατά 5 με 7 βαθμούς συγκριτικά με αυτές τις τιμές που έχουμε σήμερα, ενώ παράλληλα θα ενισχυθούν οι βοριάδες που θα φτάσουν τα 8 ίσως και τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο προκαλώντας κάποια προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου