Η απλή και σωτήρια συμβουλή
Ένας από τους πιο βασικούς κανόνες διατήρησης των τροφίμων είναι ότι οι πολύ υψηλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τα αλλοιώνουν.
Για παράδειγμα, οι ντομάτες έχουν τον δικό τους τρόπο για να διατηρούνται φρέσκες για περισσότερες μέρες. Το πιο σημαντικό, λοιπόν, είναι να...
παραμένουν εκτός ψυγείου.
Όταν τις τοποθετούμε στο ψυγείο γίνονται λιγότερο ζουμερές και χάνουν την φυσική νοστιμιά τους. Ιδανική θερμοκρασία συντήρησης; Η θερμοκρασία δωματίου με μέση υγρασία.
Τοποθετήστε τες τη μία δίπλα στην άλλη με το κοτσάνι προς τα πάνω. Να θυμάστε ότι οι ντομάτες θα πρέπει να καταναλώνονται ιδανικά μέσα σε δύο έως τρεις ημέρες.
Είναι πολύ σημαντικό να αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο και ιδανική συσκευασία για την συντήρησή τους είναι η χάρτινη σακούλα.
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου