Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Η Βολισσός λέει όχι στα ναρκωτικά με ημερίδα που διοργανώνεται στις 28 Ιουλίου

Ημερίδα κατά των ναρκωτικών διοργανώνεται στη Βολισσό στις 28 Ιουλίου ημέρα Σάββατο, μετά από σχετική απόφαση που έλαβε το Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής.

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης 

Μια ακόμα δραστηριότητα για τη θετική ανάδειξη ενός όμορφου τόπου και της δημιουργίας πόλων έλξης για την αύξηση του τοπικού τουρισμού.

Ήδη έχουν ενημερωθεί...
σχετικά με την ημερίδα, οι φορείς του νησιού, που σχετίζονται με το θέμα της καταπολέμησης των επικίνδυνων ουσιών, ώστε να συμμετέχουν στην ημερίδα και να ορίσουν τους κατάλληλους ομιλητές.

Μια κίνηση αντίδρασης, σε κάποια μεμονωμένα περιστατικά, που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και που έχουν προκαλέσει ανησυχία της ήρεμης κοινωνίας του χωριού.

Η Βολισσός, ένας πανέμορφος τόπος, με υπέροχες παραλίες, περιπατητικές διαδρομές και άλλα όμορφα τοπία, είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει  τις προσδοκίες των κατοίκων της πόλης της Χίου, αλλά και ξένων τουριστών.

Στο πλαίσιο αυτό και οι επαγγελματίες της Βολισσού, έχουν τη διάθεση να εξυπηρετήσουν κατά τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες του χωριού, Έλληνες και ξένους, ώστε φεύγοντας να προβάλουν,  ως πρεσβευτές, τις ομορφιές της Βολισσού.

Με τον τρόπο αυτό, η Βολισσός, θα βοηθήσει και στην αύξηση του θρησκευτικού τουρισμού, αφού είναι ένα σκαλοπάτι, πριν το προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας, καθώς και της Αγίας Ματρώνας. Και οι δύο, ως γνωστό, γεννήθηκαν στη Βολισσό.

Η πρωτοβουλία αυτή του Τοπικού Συμβουλίου, είναι βέβαιο, ότι θα έχει τη συνδρομή όλων των κατοίκων του χωριού, που έχουν το διακαή πόθο, να δουν το χωριό τους, να κερδίζει μια περίοπτη θέση στη τουριστική πίτα, ανάλογη με τις φυσικές ομορφιές της Βολισσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου