Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Αντετοκούνμπο στο νέο σποτ του ΕΟΤ: Αυτή είναι η χώρα μου, η Ελλάδα

Ο «Greek Freak» Γιαννης Αντετοκουμπο, θα εμφανιστεί σε spot του Ελληνικού τουρισμού, με στόχο την προσέλκυση τουριστών στην χώρα μας

Ο Γιάννης Αντετοκουμπο θα παρουσιάσει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν του ελληνικού τουρισμού, για τη σεζόν 2018, μετά από πρωτοβουλία του υπουργείου Τουρισμού. Ο αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς, θα εμφανίζεται στο spot και θα...
καλεί το παγκόσμιο κοινό να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Δείτε το spot του ΕΟΤ



Η προβολή και προώθηση του βίντεο θα γίνει στη συνέχεια με συντονισμένες ενέργειες, ξεκινώντας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργείου και του ΕΟΤ και με όλα τα διαθέσιμα διαδικτυακά εργαλεία στις ξένες αγορές.

Η καμπάνια που ξεκίνησε το 2015, έχει στόχο να καταστεί η Ελλάδα παγκοσμίως ελκυστικός προορισμός, για τουρισμό 365 μέρες το χρόνο, προβάλλοντας και προωθώντας τις αυθεντικές εμπειρίες διακοπών και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιφέρειας.

Με την μεγάλη αναγνωρισιμότητα και απήχηση που έχει ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του NBA, το βίντεο αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού διεθνώς.

Χαρακτηριστικό του βίντεο είναι οι εικόνες της Ελλάδας που προβάλλονται και διαφημίζουν τη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου