Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Πότε και πώς γίνεται η παραλαβή δελτίων

Κοινωνικός Τουρισμός 2018: Πότε και πώς γίνεται η παραλαβή δελτίων | Newsit.grΣυνεχίζονται οι αιτήσεις για τα προγράμματα Αγροτικής Εστίας. Τι ισχύει για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2018 και όλες οι λεπτομέρειες.

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων για τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2018. Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας. Η υποβολή γίνεται μέχρι και την Δευτέρα  11 Ιουνίου. Διαβάστε όλες τις αναλυτικές πληροφορίες για το...
πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2018.

ΟΠΕΚΑ Κοινωνικός Τουρισμός 2018: 6μερες διακοπές έως 10/5/2019
Το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού έτους 2018 αφορά 55.000 δικαιούχους. Σε αυτούς θα δοθεί ατομικό δελτίο κοινωνικού τουρισμού και εφαρμόζεται σε όλους τους νομούς της χώρας. Περιλαμβάνει διακοπές έως έξι ημερών (δηλαδή, μέχρι πέντε διανυκτερεύσεις) κατά το χρονικό διάστημα από 18/6/2018 έως 10/5/2019(καταληκτική ημερομηνία αναχώρησης από το κατάλυμα).

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι προκειμένου να παραλάβουν το δελτίο τους από οποιοδήποτε ΚΕΠ από 18/6/2018 μέχρι 31/8/2018, πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

A. Κράτηση δωματίου σε τουριστικό κατάλυμα, από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων, από το οποίο ζητείται να τους αποσταλεί επιβεβαίωση της κράτησης (π.χ. voucher).

B. Καταχώρηση στοιχείων σχετικά με την κράτηση του δωματίου (επωνυμία καταλύματος, διάστημα διαμονής) στην ηλεκτρονική εφαρμογή. Αυτή θα είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr, είτε από τους ίδιους τους δικαιούχους, εφόσον έχουν τη δυνατότητα ή μέσω των ΚΕΠ.

Γ. Παραλαβή του δελτίου από τα ΚΕΠ, την ίδια ημέρα, έπειτα από διάστημα, περίπου, 30 λεπτών. Η παραλαβή γίνεται μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου. Καταληκτική ημερομηνία παραλαβής είναι η 31/8/2018.

Παραλαβή δελτίων
Από 7/9/2018, προκειμένου να παραλάβουν τα δελτία τους οι δικαιούχοι που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα και δεν κληρώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων και των κληρωθέντων που δεν παρέλαβαν τα δελτία τους μέχρι τότε, πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

A. Κράτηση δωματίου σε τουριστικό κατάλυμα, από τον αναρτημένο στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr κατάλογο των συμβεβλημένων τουριστικών καταλυμάτων. Ζητείται βέβαια να τους αποσταλεί επιβεβαίωση της κράτησης (π.χ. voucher).

B. Από 7/9/2018, καταχώρηση στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου (επωνυμία καταλύματος, διάστημα διαμονής) στη σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή. Αυτή θα είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr, από τους ίδιους τους δικαιούχους, εφ’ όσον έχουν τη δυνατότητα ή μέσω ΚΕΠ.

Γ. Την ίδια ημέρα μετά την ηλεκτρονική καταχώρηση των στοιχείων σχετικών με την κράτηση του δωματίου, οι δικαιούχοι πρέπει να προσέρχονται στο ΚΕΠ για να παραλάβουν τα δελτία τους. Σε διαφορετική περίπτωση, οι δικαιούχοι θα χάνουν τα δελτία τους, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς όλους.

Οι δικαιούχοι παραλαμβάνουν δελτία στα οποία αναγράφονται τα στοιχεία του τουριστικού καταλύματος στο οποίο έγινε η κράτηση. Τα δελτία ισχύουν μόνο για τα καταλύματα τα στοιχεία των οποίων είναι προεκτυπωμένα επί αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου