Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Βουλευτής Φωκάς: Σχήμα λόγου το «να καεί η πουτάνα η Βουλή» – Κάλυψη από Λεβέντη [vid]

Βουλευτής Φωκάς: Σχήμα λόγου το «να καεί η πουτ… η Βουλή» – Κάλυψη από Λεβέντη [vid] | Newsit.gr Να μαζέψει τα αμάζευτα προσπάθησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς που είδε χθες τα... κατορθώματα του να γίνονται viral.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Φωκάς που είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ συμμετείχε χθες στο συλλαλητήριο των οπαδών του Δικεφάλου του Βορρά. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Σύνθημα για τη… Βουλή από τον βουλευτή!
Ωστόσο τον βουλευτή κατέγραψαν οι κάμερες να φωνάζει – με υπερβάλλοντα μάλιστα ζήλο – το σύνθημα «Να καεί, να καεί, η πουτάτα η Βουλή»!

Το βίντεο έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων.

Σχήμα λόγου…

Μετά την κατακραυγή ο βουλευτής μιλώντας στον ΑΝΤ1 υποστήριξε ότι πρόκειται για σχήμα λόγου προσθέτοντας ότι αυτό είναι ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται για δεκαετίες….

Κάλυψη από Λεβέντη
«Είναι από τους πιο έντιμους βουλευτές. Δεν έχει δώσει το ελάχιστο δικαίωμα», είπε μιλώντας στον Real FM ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Στην συγκέντρωση υπήρχε οργή, λόγω του κλίματος που δημιουργήθηκε για την ποινή κατά του ΠΑΟΚ. Το λάθος του βουλευτή είναι ότι έπρεπε να ζητήσει να σταματήσει το σύνθημα. Όφειλε να παρέμβει προς τον κόσμο και να ζητήσει αυτοσυγκράτηση», είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

Δήλωσε μάλιστα ότι δεν επικοινώνησε καν με τον βουλευτή του διότι γνωρίζει ότι είναι κόσμιος.
«Ηταν φράση της ομηγύρεως και απλά το λάθος του ήταν ότι δεν έκανε νεύματα αυτοσυγκράτησης, είπε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Η Ενωση Κεντρώων αν δώσει το ελάχιστο δικαίωμα όλοι την “πυροβολούν”» και αναρωτήθηκε «όταν φώναζαν οι αγανακτισμένοι “να καεί, να καεί η Βουλή” και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ έβριζε στην πλατεία Συντάγματος, ενοχλήθηκε ο Τσίπρας;»κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δείτε το βίντεο με τον βουλευτή να… ζητά να καεί η Βουλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου