Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η εφαρμογή του Facebook τελειώνει την μπαταρία των Android!

Η εφαρμογή του Facebook τελειώνει την μπαταρία των Android!Η εφαρμογή του Facebook στις Android συσκευές έχει ακόμα μερικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μειώνει την αυτονομία της μπαταρίας της συσκευής

Ο central item officer του Facebook, Chris Cox, ζήτησε από το προσωπικό του να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί περισσότερο τις Android συσκευές, για να...
μπορέσουν να εντοπίσουν το πρόβλημα που υπάρχει στην κατανάλωση ενέργειας και να βρουν μια λύση.

Σύμφωνα με μερικούς χρήστες που έσβησαν την εφαρμογή του Facebook από τη συσκευή τους, είδαν πρακτικά την αυτονομία της μπαταρίας αυξήθηκε κατά  20% ενώ παράλληλα η συσκευή δούλευε πολύ καλύτερα.
Αυτό συμβαίνει γιατί η εφαρμογή του Facebook τρέχει στο background, ακόμα και όταν η συσκευή δεν είναι συνδεδεμένη στο internet και αυτό συμβαίνει για να μπορεί να ανοίξει άμεσα όταν το χρειαστεί ο χρήστης αλλά και για να προωθούνται άμεσα οι ειδοποιήσεις.

Σε ανακοίνωση του το Facebook σχολίασε το πρόβλημα που έχει η επίδοση της εφαρμογής στα Android smartphones και tablets αλλά όχι στην μπαταρία της συσκευής.

Οπότε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της εφαρμογής του Facebook, η μόνη λύση όπως φαίνεται είναι η διαγραφή της εφαρμογής (και η σύνδεση στο Facebook από τον browser) για να έχετε μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου