Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Ενυδάτωση και ντεμακιγιάζ με απλά υλικά

Ενυδάτωση και ντεμακιγιάζ με απλά υλικάΠεριποιηθείτε ανέξοδα το πρόσωπό σας

Για την καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας σας μπορείτε να επιλέξετε υλικά από την κουζίνα σας που δεν κοστίζουν και θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας, να ενυδατώσετε το πρόσωπό σας και να κάνετε και ήπια απολέπιση.

Μέλι και μαγειρική σόδα

Αναμείξτε τα...
δύο υλικά για να φτιάξετε μια πηχτή πάστα και χρησιμοποιήστε τη για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και ταυτόχρονα να κάνετε απολέπιση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς.

Γάλα

Το γάλα είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και τη θρέψη του δέρματος. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε λίγο γάλα και καθαρίστε όλο το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής των ματιών. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το πρόσωπο με άφθονο χλιαρό νερό.

Γιαούρτι

Απλώστε μια λεπτή στρώση (περίπου μία κουταλιά της σούπας) σε όλο το πρόσωπο (και στα μάτια). Βουτήξτε ένα καθαρό πανί σε ζεστό νερό και καθαρίστε το πρόσωπο με απαλές κινήσεις.

Ελαιόλαδο

Το ελαιόλαδο χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και αφαιρεί ακόμη και τα πιο «επίμονα» προϊόντα μακιγιάζ.

Αγγούρι

Καθαρίστε το αγγούρι και πολτοποιήστε το σε ένα μπολάκι. Με ένα μαλακό πανί ή βαμβάκι, χρησιμοποιήστε τον πολτό για να απομακρύνετε το μακιγιάζ από την περιοχή των ματιών.

Το μυστικό

Φροντίζετε πάντα να ξεπλένετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό για καλύτερα αποτελέσματα.

Πηγή: omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου