Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος γυναίκας μέσα στο σπίτι της - Σοβαρές καταγγελίες για το Κέντρο Υγείας Καλλονής (Βίντεο)!

Μυτιλήνη: Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος γυναίκας μέσα στο σπίτι της - Σοβαρές καταγγελίες για το Κέντρο Υγείας Καλλονής (Βίντεο)!Η άτυχη γυναίκα έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις της - Τα όσα ακολούθησαν προκαλούν αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις στην Στύψη της Μυτιλήνης...

Όλα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής (24-07-2015) όταν μια 83χρονη γυναίκα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Αμέσως οι συγγενείς της...
επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το Κέντρο Υγείας Καλλονής και ζήτησαν ιατρική βοήθεια.

Όπως καταγγέλλουν η απάντηση που πήραν από τον εφημερεύοντα γιατρό, ήταν ότι δεν μπορούν να πάνε στη Στύψη και ότι θα τους επισκεφθούν την επομένη μέρα στις 9 το πρωί.

Οι οικείοι της άτυχης ηλικιωμένης τους είπαν ότι μπορεί να μέχρι εκείνη την ώρα να έχει πεθάνει. Η απάντηση που πήραν, όπως λένε οι συγγενείς της γυναίκας, κατόπιν συνεννόησης που είχε ο γιατρός με τον προϊστάμενό του, ήταν ότι δεν είχαν υποχρέωση και καμία ευθύνη αν δεν πήγαιναν εκείνη την ώρα.

Μέσα στην απόγνωσή τους οι άνθρωποι κάλεσαν τον κ. Αλέκο Καραγιώργη ο οποίος είναι ιδιοκτήτης γραφείου τελετών για να αποφανθεί και να πιστοποιήσει αν η 83χρονη ζούσε ή έχει πεθάνει. Εκείνος τους είπε ότι αυτό μπορεί να το κάνει μόνο γιατρός. Έτσι κλήθηκε ιδιώτης γιατρός από τη Μυτιλήνη ο οποίος κάλυψε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων για να φτάσει στη Στύψη.

Όταν όμως έφτασε η 83χρονη ήταν ήδη νεκρή. Δείτε στο βίντεο τι λέει ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών Αλέκος Καραγιώργης...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου