Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Οι Λεπτοποδούσοι γιόρτασαν την Κυριακή της Ορθοδοξίας

Ο Σύλλογος Λεπτοποδούσων Αττικής, γιόρτασε στις 24 Μαρτίου, την Κυριακή της Ορθοδοξίας (πρωτοκύριακο).

Η εκδήλωση έγινε στην περιοχή της Αρτέμιδος (Λούτσα). Άρχισε με εκκλησιασμό, μετ’ αρτοκλασίας, που έγινε στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής, που βρίσκεται στην ομώνυμο οδό.
Μετά το πέρας της λειτουργίας έγινε μνημόσυνο, για τους Λεπτοποδούσους, που έχουν φύγει από τη ζωή.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε...
παραλιακό κέντρο, όπου αρχικά προσφέρθηκε άρτος, κόλλυβα και σούμα και ακολούθησε παραδοσιακό γεύμα με ρεβυθοπίλαφο και σαρακοστιανούς μεζέδες.
Χαιρετισμό απεύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κατσαρός, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη για την αθρόα προσέλευσή τους και τους ευχήθηκε καλή σαρακοστή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής Αργύρης Κοκκινάκης, ενώ σύλλογοι όμορων χωριών, εκπροσωπήθηκαν από τους Νίκο Θωκταρίδη (Κέραμο) Βάσω Πουλή (Ποταμιά). Επίσης, το παρόν έδωσε ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Ριμικής, συγγραφέας του βιβλίου «Ένα παιδί μεγάλωσε στα Λεπτόποδα και θυμάται τη ζωή του».

Θετικό ήταν ότι ανάμεσα στους 150 περίπου Λεπτοποδούσους, ήταν και 30 άτομα νεαρής ηλικίας.
Η διοίκηση του Συλλόγου Λεπτοποδούσων, που περιλαμβάνει στη σύνθεσή της, νεαρής ηλικίας άτομα, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα, στην παρουσία νέων στην ηλικία ατόμων στις εκδηλώσεις που διοργανώνει.

Τέλος, δόθηκε η υπόσχεση, διοργάνωσης μιας εκδρομής, τους προσεχείς μήνες και πριν τις θερινές διακοπές, προκειμένου να βρεθούν πάλι όλοι οι Λεπτοποδούσοι της Αττικής μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου