Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Σαντορίνη: Είχαν φτιάξει "μυστικό" χώρο για να παίζουν "Φρουτάκια" ΦΩΤΟ

Αστυνομικοί του Τμήματος Θήρας, αξιοποιώντας πληροφορίες. έκαναν έλεγχο σε καφετέρια και εντόπισαν μέσα σε αυτήν ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο με ανεξάρτητη είσοδο-έξοδο, στο οποίο ήταν εγκατεστημένα και λειτουργούσαν συνολικά επτά παιχνιδομηχανήματα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, για να παίζουν οι πελάτες παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Συνελήφθη ένας 41χρονος Έλληνας, ως υπεύθυνος του χώρου ενώ...
για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 59χρονου ιδιοκτήτη του χώρου, ο οποίος κατά τη διάρκεια του έλεγχου απουσίαζε και αναζητείται.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

Ένας Η/Υ στον οποίο ήταν ενεργοποιημένο το τυχερό παιχνίδι «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»
Πέντε ηλεκτρονικά παιχνιδομηχανήματα, τα οποία ήταν σε λειτουργία και εμφάνιζαν το τυχερό παιχνίδι «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ»
Δύο ηλεκτρονικά παιγνιομηχανήματα, στα οποία ήταν εγκατεστημένο το τυχερό παιχνίδι «ΤΡΙΛΙΖΑ»
11 μητρικές κάρτες – πλακέτες, στις οποίες υπάρχει εγκατεστημένο λογισμικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται στα τυχερά ηλεκτρονικά παιχνιδομηχανήματα
Μια ψηφιακή συσκευή αποθήκευση δεδομένων ειδικά διαμορφωμένη ώστε να προσθαφαιρεί πόντους στο λογισμό πρόγραμμα «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ» που ήταν εγκατεστημένο στον Η/Υ
Ένα σημειωματάριο στο οποίο βρέθηκαν καταχωρημένα ονόματα και αντίστοιχα χρηματικά ποσά
Το χρηματικό ποσό των 89 ευρώ, ως προερχόμενο από αράνομα τυχερά παιχνίδια.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Επιπλέον, κατά τον αστυνομικό έλεγχο πρόεκυψε ότι, σε βάρος του 41χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσαν συνολικά τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις Μονομελών και Τριμελών Πλημμελειοδικείων της Πάτρας, συνολικής ποινής φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, πνευματικής ιδιοκτησίας, αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και μη καταβολής χρεών προς το δημόσιο.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου