Το μυστικό για να διατηρήσουν ένα «ζωντανό» χρώμα
Η παρασκευή γλυκών του κουταλιού και μαρμελάδων στο σπίτι μπορεί να τελειοποιηθεί εάν φροντίσουμε πέρα από γεύση να έχουν και μια ελκυστική εμφάνιση. Αυτό σημαίνει ένα «ζωντανό» χρώμα.
Για να το πετύχουμε πρέπει να τα...
βράζουμε σε δυνατή φωτιά και να αφήνουμε την κατσαρόλα ξεσκέπαστη.
Εάν αντίθετα την καλύπτουμε, οι υδρατμοί θα πέφτουν μέσα στο γλύκισμα με αποτέλεσμα να χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να δέσει, αλλά και να παίρνει ένα πιο σκούρο χρώμα.
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου