Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

«Η εκκλησιαστική περιουσία θα αξιοποιηθεί για το καλό του λαού»

«Η εκκλησιαστική περιουσία θα αξιοποιηθεί για το καλό του λαού»Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συναντήθηκε με τον υπουργός Ανάπτυξης

Η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας ήταν το αντικείμενο συζήτησης στη συνάντηση που είχε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη και τον υφυπουργό Νότη Μηταράκη.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο υπουργός τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι...
έγινε «μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων για την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας συνολικά και αυτό που είναι σαφές από τη συνάντησή μας είναι ότι η αξιοποίηση της περιουσίας θα είναι χρήσιμη στην Εκκλησία αλλά και στην Πολιτεία».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης, η αξιοποίηση «θα φέρει, στη μεν Πολιτεία, επενδύσεις και θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, αλλά και στην Εκκλησία θα ενισχύσει το κοινωνικό της έργο, που ειδικά αυτή την περίοδο είναι διπλά χρήσιμο».

Ο αρχιεπίσκοπος συμφώνησε με τον υπουργό και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να μάθουμε επιτέλους όλοι μας ποια είναι αυτή η περιουσία της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διότι πολλά πράγματα ακούγονται. Θα προχωρήσουμε σε αξιοποίηση, για το καλό του λαού μας πάντοτε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου