Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Καιρός για βουτιές το Σαββατοκύριακο

Ζεστό και με πολύ υγρασία θα είναι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Η παρατεταμένη καλοκαιρία των τελευταίων ημερών θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο με ηλιοφάνεια, αρκετή υγρασία και κυρίως ανομβρία σ' ολόκληρη τη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 32 στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 20 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί και πρόσκαιρα σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς.


Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από...
22 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λέσβος
Θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρόδος 
Ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Μύκονος 
Περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Αττική

Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Βόρειοι μέτριοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, περισσότερο ενισχυμένοι σε ισχυρούς στο Νότιο Ευβοϊκό.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου