Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Εσείς πώς χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας;


Μπορείτε να… παίξετε με τη γλώσσα σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε πολλά και ο παρτενέρ σας θα ξετρελαθεί. Δεν χρειάζεται να περάσετε κατευθείαν στο ζουμί, άλλωστε, η φαντασία του θα… εκραγεί, όταν αρχίσετε απλά το παιχνίδι…

Αναρωτιέστε τι να κάνετε; Αρχίστε να γλείφετε με την άκρη της γλώσσας σας τις θηλές του στήθους του και χωρίς να καθυστερήστε αρχίστε να του γλείφετε το εξωτερικός μέρος του αυτιού. Αν φυσικά φαίνεται να το απολαμβάνει.
Χρησιμοποιήστε πάντως την άκρη της γλώσσας για να του προκαλέσετε ερωτική ανατριχίλα.

Κάποιοι λένε ότι μπορείτε να τους… ανάψετε, όταν αρχίσετε να γλείφετε ένα παγωτό μπροστά τους. Δοκιμάστε το λοιπόν κοιτάζοντάς τον όλο νόημα.

Αν ντρέπεστε να του κάνετε στοματικό με τα φώτα ανοιχτά, υπάρχει και η άλλη λύση. Σβήστε τα και αρχίστε να υγραίνετε τη γλώσσα και ξεκινήστε να τον γλείψετε όχι μόνο με την άκρη της γλώσσας αλλά με όλη την επιφάνεια της. Το παιχνίδι αυτό που δεν θα του επιτρέπει να σας βλέπει, θα του εξάψει την φαντασία. Μπορείτε, αν σας το επιτρέψει, να τοποθετήσετε και κάποιο σιρόπι αλλά όχι κάποιο που κολλάει.

Βάλτε ένα παγάκι στο στόμα σας για να παγώσει και η γλώσσα σας και έπειτα αρχίστε τα παιχνίδια. Η ανατριχίλα από την ψύχρα που θα νιώσει θα τον ξεσηκώσει.

Και φυσικά, η φαντασία του κάθε ανθρώπου είναι ελεύθερη. Οπότε, τη στιγμή της ηδονής μη διστάζετε να κάνετε πράξη την πιο τρελή σας φαντασία… Αλλά μέχρι εκεί που θα σας επιτρέψει ο σύντροφός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου