Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ποιος «κάρφωσε» την Παπαχρήστου

Ποιος «κάρφωσε» την ΠαπαχρήστουΊντριγκες και προδοσία στο Ολυμπιακό Χωριό

Κλεισμένη στο σπίτι μιας παιδικής της φίλης, η Βούλα Παπαχρήστου αρνείται να επιστρέψει στο διαμέρισμα που μοιράζεται με τον αρραβωνιαστικό της στην Καισαριανή, καθώς φοβάται ότι εκεί θα την περιμένουν κάμερες και δημοσιογράφοι και δεν είναι ακόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει τη δημοσιότητα. Ούτε καν την οικογένεια της…

«Η Βούλα είναι σε κακό χάλι. Όποιος κάνει πρωταθλητισμό μπορεί να καταλάβει ότι αυτό που έγινε είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν αθλητή. Καλύτερα να την έπιαναν για ντόπα, αλλά όχι αυτό. Είναι τόσο άδικο», δηλώνει συναθλήτρια της Βούλας Παπαχρήστου στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Όσο για ποιοι την είχαν στημένη στη Βούλα κι έγινε τόσο μεγάλο θέμα ένα tweet, όπως αναφέρει η εφημερίδα, κάποιοι παρακολουθούσαν τον λογαριασμό της αθλήτριας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και τις συνεντεύξεις της, περιμένοντας μια λάθος κίνηση που θα την άφηνε εκτεθειμένη. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τη στιγμή που αναρτήθηκε το σχόλιο στο twitter, οι followers της Βούλας ήταν μόλις 67!

Στις διαδρομές του Ολυμπιακού Σταδίου είναι κοινό μυστικό ότι η εισβολή της Παπαχρήστου στα μετάλλια έσπασε κατεστημένα χρόνων και κάποιοι αθλητές, παράγοντες και προπονητές, έβλεπαν με τρόμο τα σέξι κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά να τρέχει με ταχύτητα στο βάθρο και τους χορηγούς. Και σε εποχές όπως αυτή όπου οι επιχορηγήσεις και τα προνόμια δεν δίνονται με ευκολία, καμία φορά ο «θάνατος» του ενός μπορεί να είναι η ζωή του άλλου.

«Μεγάλη συζήτηση είχε γίνει και όταν η Βούλα αγωνίστηκε στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Τουρκίας με τη Φενερμπαχτσέ. Πήρε πολλά χρήματα από κει γιατί η Τουρκία κάνει σοβαρή δουλειά στον στίβο τα τελευταία χρόνια και επενδύει χρήματα. Αυτό ενόχλησε πολύ κόσμο στην Ελλάδα», λέει παράγοντας της ΑΕΚ, της ομάδας στην οποία ανήκει η Παπαχρήστου από τότε που ήταν 12 ετών.

«Είπαν ότι δεν έπρεπε να της δώσει άδεια ο ΣΕΓΑΣ να αγωνιστεί στην Τουρκία. Τους πείραξε που θα πληρωνόταν. Επίσης η Βούλα είχε τρεις χορηγούς. Αυτά είναι πράγματα που ενοχλούν… λυπάμαι που το λέω», συμπληρώνει.

Όσο για τις διαρροές ότι η Παπαχρήστου είναι ζευγάρι με τον Ηλία Κασιδιάρη… «Αυτά είναι βλακείες. Τον Κασιδιάρη τον γνώρισε πριν από ένα μήνα σε μια καφετέρια. Αυτός πήγε και της μίλησε και έχουν τηλεφωνηθεί μερικές φορές. Αυτό είναι όλο», λέει με σιγουριά φίλη της Παπαχρήστου.

Όσο για τα σχόλια περί ακραίων απόψεων της Βούλας, ακόμη και αυτοί που κάνουν παρέα μαζί της υποστηρίζουν ότι η πολιτική δεν ήταν ποτέ στα ενδιαφέροντα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου