Σε μόλις δέκα λεπτά
Υλικά
Για 2-4 άτομα:
150 γραμμάρια μπλε τυρί
50 γραμμάρια φέτα
120 γραμμάρια...
τυρί κρέμα
100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
3-4 σταγόνες σάλτσα καυτερής κόκκινης πιπεριάς
άσπρο πιπέρι
ραπανάκια, καρυδόψιχα ή σχοινόπρασο (τσάιβς) για γαρνιτούρα
Βελγικό αντΙβ για το σερβίρισμα.
Αφήνουμε τα τυριά έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσουν λίγο.
Με μια κουτάλα τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι, λίγη καυτερή σάλτσα και το άσπρο πιπέρι.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ με τσιπς ή κράκερ ή μέσα σε φύλλα από βελγικό αντιβ.
Γαρνίρουμε με καρυδόψιχα, ραπανάκι ή σχοινόπρασο.
Πηγή: sidagi.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου