Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την αποζημίωση των πλημμυροπαθών της Χίου του Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την καταβολή αποζημιώσεων, συνολικού ποσού 1.226.000 ευρώ στις επιχειρήσεις, οι οποίες επλήγησαν από τις πλημμύρες της 18ης Οκτωβρίου 2010 και από τις επόμενες μέρες, θα αρχίσει η διαδικασία για την κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χίου.

Η θετική αυτή εξέλιξη, που αποτελεί ανάσα για την τοπική αγορά, έγινε δυνατή μετά από συνεχείς προσπάθειες και διεκδίκηση της βουλευτή, Ελπίδας Τσουρή και του Επιμελητηρίου Χίου, στη...
δύσκολη οικονομική συγκυρία, στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι, λόγω λαθών και παραλείψεων, στη διαδικασία, η οποία είχε ακολουθηθεί, υπήρξε σοβαρός κίνδυνος απώλειας του σχετικού κονδυλίου, καθώς και ότι υπήρξε έντονη αμφισβήτηση των δεσμεύσεων και των ενεργειών, που προηγήθηκαν, προκειμένου να φθάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Επισημαίνουμε, επίσης, ότι η ολοκλήρωση της διαδικασίας έγινε σε χρόνο – ρεκόρ, για αντίστοιχες περιπτώσεις, αφού εκκρεμούν παρόμοιες υποθέσεις από το 2008, αποδεικνύοντας έτσι, για μια ακόμα φορά, ότι, με επιμονή, τεκμηρίωση και συστηματική προσπάθεια μπορούμε να επιτυγχάνουμε στόχους.

Καλή χρονιά, με συλλογικές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου