Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μετά το μπλόκο του ΠΑΜΕ, ήρθε η ΠΝΟ - 24ωρη απεργία στα λιμάνια την Πέμπτη

24ωρη απεργία για την Πέμπτη, 30 Ιουνίου αποφάσισε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία σε έκτακτη συνεδρίασή της. Και όλα αυτά ενώ το μπλόκο του ΠΑΜΕ στο λιμάνι του Πειραιά, παραμένει!

Η απεργία, που χαρακτηρίζεται "προειδοποιητική", αφορά λιμάνια του νομού Αττικής και θα γίνει από τις 00.01 μέχρι 24.00 και με προοπτική περαιτέρω κλιμάκωσης.

Η Πέμπτη είναι η μέρα...
ψήφισης στη Βουλή του εφαρμοστικού νόμου για το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα. Δεν είναι όμως η μόνη μέρα που θα υπάρξει κινητοποίηση στα λιμάνια.

Η ταλαιπωρία των ταξιδιωτών έχει ξεκινήσει από το πρωί της Τρίτης, όταν μέλη του ΠΑΜΕ ανέβηκαν στους καταπέλτες των πλοίων εμποδίζοντας τόσο την επιβίβαση όσο και τον απόπλου των πλοίων. Οι τουρίστες έβλεπαν τα πλοία να περιμένουν δεμένα και να χάνουν τα λεφτά και το χρόνο τους, περιμένοντας -χωρίς καμία ενημέρωση- τι θα γίνει...

Το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος συστήνει στους επιβάτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν αυτές τις ημέρες να ενημερώνονται από τα τηλέφωνα: 210-4226000 και 210-4147800, προτού κατεβούν στο λιμάνι, ώστε να μη... ζήσουν κι άλλοι ταξιδιώτες την ταλαιπωρία που έζησαν ορισμένοι τουρίστες το πρωί της Τρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου