Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η κλήρωση των play-off Δύσκολη για τον Παναθηναϊκό, εύκολη για την ΑΕΚ

Κλήρωση-Γολγοθάς για τον Παναθηναϊκό! -Το πιο δύσκολο πρόγραμμα θα έχει στα play-off ο Παναθηναϊκός 
-Οι πράσινοι την πρώτη αγωνιστική παίζουν στην Τούμπα, ενώ δυο στα τρία παιχνίδια στον πρώτο γύρο τα δίνει εκτός έδρας. 
-Το πιο εύκολο πρόγραμμα έχει η ΑΕΚ

Με τα παιχνίδια ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Ολυμπιακός B. θα ξεκινήσουν τα play off της Σούπερ Λίγκας, όπως έγινε γνωστό από την κλήρωση του προγράμματος, που πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29/4.
Το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ του...
Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ θα λάβει χώρα τη 2η και την 6η αγωνιστική, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα συνντηθούν την 3η και την 4η.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού
Ο Παναθηναϊκός λοιπόν την πρώτη αγωνιστική θα ταξιδεύσει στην Τούμπα, στην συνέχεια θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ και στην συνέχεια θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου. Τα δύο από τα τρία παιχνίδια του πρώτου γύρου λοιπόν θα είναι εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό, που κινδυνεύει να χάσει αμέσως το πλεονέκτημα που έχει.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ
Η ΑΕΚ έχει το πιο εύκολο πρόγραμμα. Την πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίζει μέσα στην έδρα της τον Ολυμπιακό Βόλου, που θεωρητικά είναι ο πιο εύκολος αντίπαλος αν και έχει χάσει δύο φορές από αυτόν στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια, παίζει τυπικά εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και την τρίτη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Για τον πρώτο γύρο των play-off δηλαδή δεν φεύγει από το ΟΑΚΑ!

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ
Για τον ΠΑΟΚ όλα τα λεφτά είναι το πρώτο παιχνίδι. Δεύτερη και τρίτη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας κόντρα σε Ολυμπιακό Βόλου και ΑΕΚ αντίστοιχα αλλά έχει την δυνατότητα να νικήσει στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό και μόλις στο πρώτο παιχνίδι να μηδενίσει την διαφορά τριών βαθμών που τους χωρίζει.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού Βόλου
Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει δύο στα τρία πρώτα παιχνίδια μέσα στην έδρα του και την πρώτη αγωνιστική φιλοξενείται από την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που θα φανεί τι μπορεί να κάνει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των play-off

1η Αγωνιστική (Κυριακή 8/5/2011)
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου

2η Αγωνιστική (Τετάρτη 11/5/2011)
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ
Ολυμπιακός Βόλου -ΠΑΟΚ

3η Αγωνιστική (Κυριακή 15/5/2011)
Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

4η Αγωνιστική (Τετάρτη 18/5/2011)
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Βόλου

5η Αγωνιστική (Κυριακή 22/5/2011)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ

6η Αγωνιστική (Τετάρτη 25/5/2011)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Βόλου

Μετά την κλήρωση οι προπονητές δήλωσαν:

Ζεσουάλδο Φερέιρα (Παναθηναϊκός): Δύσκολο για εμάς. Ο πρώτος γύρος ενδεχομένος είναι δύσκολος με όλες τις ομάδες. Παίζουμε δυο παιχνίδια εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ότι σε ένα πρωτάθλημα τόσο βραχύ οι πρώτοι αγώνες είναι οι πιο αποφασιστικοί. Από την άλλη πλευρά πρέπει να συνυπολογίσουμε και τον παράγοντα της κούρασης.

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ): «Όποια και να ήταν η σειρά της κλήρωσης θα ήταν ενδιαφέρουσα. Μετά τον Ολυμπιακό οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος θα παίξουν μεταξύ τους. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τα κυνηγήσουμε όλα».

Μάκης Χάβος (ΠΑΟΚ): «Δεν έχει σημασία τόσο η σειρά των αντιπάλων στο play off, όσο το αν θα είναι μια ομάδα έτοιμη να αποδώσει σε εκείνα τα παιχνίδια».

Μάκης Κατσαβάκης (Ολυμπιακός Βόλου): Πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός πως νικήσαμε την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και να δούμε αυτά τα ματς με τελείως διαφορετική ματιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου