Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ένα χρόνο μετά το χαμό τριών αθώων στην Marfin Bank- Κρατούνται 3 για την δολοφονική επίθεση

- Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας
- Είναι ύποπτοι για το εμπρησμό της Marfin και του Ιανού στις 5 Μαϊου του 2010
- Είχαν σκοτωθεί 3 εργαζόμενοι
- Υπάρχει οπτικό υλικό


Σχεδόν ένα χρόνο μετά γίνονται οι πρώτες προσαγωγές με την επιθυμια να γίνουν συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο που βρήκαν οι τρεις εργαζόμενοι στην τράπεζα, η 35χρονη Βίβιαν Ζούλια από τη Μύλο, ο 36χρονος από τη Λευκάδα Νώντας Τσακάλης και η 32χρονη έγγυος (στον τέταρτο μήνα) από το Αίγιο Αγγελική Παπαθανασοπούλου, οι οποίοι...
εγκλωβίστηκαν μέσα σ' αυτή επι της οδού Σταδίου όταν άγνωστοι έριξαν έφλεκτο υλικό και πέταξαν βόμβες μολότωφ στην τράπεζα.

Ένας 36χρονος, ένας 32χρονος και ένας 21χρονος εμφανίζονται στο οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η αστυνομία πολύ κοντά στη Marfin.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος φαίνεται να συμμετέχει στον εμπρησμό του Ιανού και οι άλλοι δυο να προκαλούν δολιοφθορές στη Marfin.

O εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική εξέταση και θα ληφθούν και από τους 3 ανωμοτί καταθέσεις.

Tα στοιχεία στηρίζονται κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στη Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα "Ιανός", που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη.

Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει 70 μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου