Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Συγχρονίστε εύκολα και γρήγορα δεδομένα ανάμεσα στις συσκευές σας με το Dropbox

Το Dropbox ήρθε να λύσει τα χέρια σε όλους όσους είναι όλοι μέρα στο δρόμο και θέλουν συνεχώς να έχουν τα σημαντικά τους αρχεία μαζί.
Τον τελευταίο καιρό πολλοί είναι οι χρήστες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Dropbox και πλέον δεν χρειάζεται να έχουν στο μυαλό τους να μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους το...
USB τους που περιέχει τα αρχεία της δουλειάς ή διάφορα σημαντικά γι’ αυτούς δεδομένα.

Για όσους δεν το ξέρουν ακόμα το Dropbox είναι σίγουρα ένα πολύ πρακτικό εργαλείο με το οποίο ο χρήστης μπορεί να ανταλλάξει και να συγχρονίσει δεδομένα μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών και συσκευών και να τα βρει ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκεται.

Όταν εγκαθιστά για πρώτη φορά το πρόγραμμα ο χρήστης δημιουργείται ένας φάκελος στον υπολογιστή του τον οποίο μπορεί να τον χρησιμοποιήσει όπως όλους τους φακέλους που έχει στο PC  ή στο MAC με μόνη διαφορά ότι τα δεδομένα που θα έχει μέσα του, δεν θα σώζονται στο σκληρό δίσκο αλλά σε ένα κεντρικό online αποθηκευτικό χώρο.

Έτσι αφού βάλει ο χρήστης  τα αρχεία που θέλει στο φάκελο, μπορεί πολύ απλά με τα στοιχεία του που έχει δώσει στο Dropbox να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά από παντού (Smartphone αλλά και υπολογιστή).




Το Dropbox διατίθεται δωρεάν και προσφέρει έως και 2GB online αποθηκευτικού χώρου ενώ με ένα μικρό αντίτιμο, ο χρήστης μπορεί να αυξήσει κι άλλο τον αποθηκευτικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου