Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Αίθριος ο καιρός σήμερα Κυριακή 3/6 στη Χίο

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν, δίνοντας τοπικές βροχές ή όμβρους και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, περιμένουμε σήμερα Κυριακή 3 Ιουνίου 2018. Νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 28 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 31 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 15 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 16 έως 29 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι, με εξασθένηση το βράδυ στα παράκτια τμήματα.

Τοπικές προγνώσεις
Χίος
Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Χίο σήμερα Κυριακή 3/6, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από...
22 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ. 

Αττική
Στην Αττική περιμένουμε αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες μετά το μεσημέρι, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα στο Σαρωνικό νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές ή όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 21 έως 29 βαθμούς.

Αναλυτική πρόγνωση
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δωδεκάνησα
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα βόρεια.
Θερμοκρασια: Από 20 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά
Θερμοκρασια: Από 20 έως 28 βαθμούς κελσίου και στην Κρήτη τοπικά έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές ώρες και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι η σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Βελτίωση το βράδυ
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα νωρίς το πρωί στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοι έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Από 15 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2, με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους η σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασια: Από 17 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά με τοπικούς όμβρους κυρίως στα βόρεια ορεινά και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας. Βελτίωση το βράδυ.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 15 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου