Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Το MEGA Channel ...πίσω στην Ελλάδα, με ...κατεβασμένα τα παντελόνια

Δείτε τα αηδιαστικά τρέιλερ για την επιστροφή του MEGA στην Ελλάδα


Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης


Απίστευτη κοροϊδία από το MEGA Channel. Το τηλεοπτικό κανάλι που έβαλε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την τουρκική διάλεκτο, μέσα από τουρκικές σειρές, με αστείο σενάριο, αποφάσισε για να διαφημίσει τις δύο και μοναδικές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, που πρόκειται, μέσα στις επόμενες μέρες να εντάξει στο πρόγραμμά του, να διακωμωδήσει τα σκουπίδια που το ίδιο μας προσφέρει.

Η ενέργειά αυτή των στελεχών του μεγάλου καναλιού, μου προκαλεί...
μεγαλύτερη αηδία ακόμα και απ' αυτήν, που νοιώθω όταν ανοίγω τον τηλεοπτικό μου δέκτη και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας βομβαρδίζομαι από τηλεοπτικά τρέιλερ, που διαφημίζουν την τούρκικη προπαγάνδα.

Ακόμα και όταν παίζουν παλαιές ελληνικές σειρές, που έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, στα διαφημιστικά διαλείμματα δεν παραλείπουν να παίξουν τρέιλερ με τις τουρκικές αηδίες που μας σερβίρουν.

Πίσω στο σπίτι
Η πρώτη σειρά, είναι η μεγάλη επιτυχία "Πίσω στο σπίτι" που άρχισε τη περσινή σεζόν, με τους, Θοδωρή Αθερίδη, Μαρία Καβογιάννη, Αποστόλη Τότσικα, Θανάση Τσαλταμπάση, Νίκη Αναστασίου, Άννα Μενενάκου, Τζένη Θεωνά, Ζώγια Σεβαστιανού, Χρήστο Σπανό και τα πιτσιρίκια, Πάνο Νικολακόπουλο και Ιωάννα Αγορίδου.
Το "πίσω στο σπίτι", επιστρέφει την Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 10.30 μ.μ. 


Και η δεύτερη ελληνική σειρά, είναι το νέο σήριαλ "Με τα παντελόνια κάτω" που αρχίζει τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 10.30 μ.μ. και στην οποία συμμετέχουν μια πλειάδα ηθοποιών, με ονόματα όπως:
Ιεροκλής Μηχαηλίδης, Αρριέτα Μουτούση, Πηνελόπη Πιτσούλη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μάριος Αθανασίου, Ιζαμπέλα Κογιεβίνα, Φωτεινή Τσακίρη, Ρένος Χαραλαμπίδης, Νικολέτα Καρρά, Μαρία Κωνσταντάκη, Γιάννης Στεφόπουλος, Πηνελόπη Πλάκα και ο Κώστας Βουτσάς.

Δύο λόγια για το σήριαλ "Με τα παντελόνια κάτω" 
Η κρίση δυνάμωσε και ο κόσμος έχει λαλήσει. 'Ετσι μερικοί άνθρωποι σαν κι εμάς, έχασαν τη δουλειά τους, άλλοι έχασαν την οικογένεια τους,  σε άλλους κόψανε τη σύνταξη και έτσι όλοι αυτοί αναγκάστηκαν να βρεθούν μόνιμοι κάτοικοι  σε ένα κάμπινγκ, που η ζωή είναι πιο οικονομική. Μέσα σ' αυτό το καινούργιο περιβάλλον, οι ένοικοι κουβαλάνε ο καθένας την προσωπική του ιστορία και το παρελθόν του. 'Ομοιοι και διαφορετικοί παράλληλα, πρέπει να επιβιώσουν στο καινούργιο περιβάλλον. 'Ετσι δημιουργούνται νέες σχέσεις, νέες συγκρούσεις... Η κωμωδία συνυπάρχει με το δράμα και το αίσθημα, όπως και στην πραγματική ζωή. Τα γεγονότα της ζωής ή απλώς τα μικρά γεγονότα που συμβαίνουν μέσα στο κάμπινγκ, αναστατώνουν τη ζωή των ηρώων και τους φέρνουν συχνά σε σύγκρουση μεταξύ τους. 'Ομως, όσο κι αν τσακώνονται, όσο κι αν κάποιοι είναι δύστροποι, ψεύτες ή και κακοί, στο τέλος βρίσκουν τον τρόπο να συμβιώσουν, να συνυπάρξουν, να βάλουν πλάτη στα δύσκολα και να τελειώσουν την ημέρα με ένα γλέντι στην παραλία, σαν το τελευταίο εναπομείναν Γαλατικό χωριό.Η σειρά θέλει να υπενθυμίσει ότι στους δύσκολους καιρούς η αλληλεγγύη και το χιούμορ, είναι το τελευταίο μας καταφύγιο. 

Τρέιλερ Πίσω στο σπίτι


Τρέιλέρ Με τα παντελόνια κάτω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου