Το μυστικό είναι απλό
Όταν τα ψάρια είναι πολύ φρέσκα, έχουν το μειονέκτημα να διαλύονται κατά το τηγάνισμα.
Το μυστικό που θα μας επιτρέψει να τα διατηρήσουμε ολόκληρα μέχρι το σερβίρισμα είναι...
τόσο απλό, που ίσως να μην έχει περάσει από το μυαλό μας.
Αφού καθαρίσουμε και πλύνουμε, λοιπόν, τα ψάρια δεν έχουμε παρά να τα αλατίσουμε και να τα στραγγίξουμε σε σουρωτήρι για περίπου μισή ώρα πριν το τηγάνισμα.
Πηγή: vita.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου