Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ενέργειες από την Επιτροπή Στήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Για να μη συγχωνευθεί το Τμήμα Μηχανικών-Οικονομίας-Διοίκησης, με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Για τη συγχώνευση του τμήματος Μηχανικών-Οικονομίας-Διοίκησης, με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων μετέβησαν στην Αθήνα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πάρης Σάρτας και ο καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Δημήτρης Λαγός, προκειμένου να ενημερώσουν σχετικά, την επιτροπή στήριξης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Ο κ. Σάρτας είπε συγκεκριμένα, ότι...
αυτό δεν ενδείκνυται να γίνει γιατί το ένα είναι καθαρά τεχνικό και το άλλο καθαρά οικονομικό. Ήδη το Πανεπιστήμιο έχει κάνει σχετικό υπόμνημα στον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Π. Αρβανιτόπουλο.

Την Τετάρτη, τον υπουργό επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής Στήριξης Δημήτρης Σκαρβέλης Ακαδημαϊκός, προκειμένου να θέσει και επί την πλευρά της επιτροπής το θέμα. Η Επιτροπή εντός των προσεχών ημερών θα στείλει σχετικό υπόμνημα.

Ο κ. Αρβανιτόπουλος είπε στον κ. Σκαρβέλη, ότι θα εξετάσει το αίτημα, καλοπροαίρετα. Στη συνάντηση με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου, παρέστησαν τα μέλη της Επιτροπής Παναγιώτης Βαρλάς Πανεπιστημιακός, Σωτήρης Τριανταφύλλου, επιχειρηματίας, Αργύρης Κοκκινάκης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χιακών Σωματείων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου