Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Με Αίγλη και ξεφάντωμα η Αποκριά του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών»

Παλιά Αθηναϊκή Αποκριά θα θυμίζει η φετινή αποκριάτικη γιορτή του Συλλόγου «Φίλοι Οινουσσών» στην πρωτεύουσα.

Οι Αιγνουσιώτες θα γιορτάσουν το καρναβάλι με μια όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωση-συνεστίαση, που πραγματοποιεί αύριο Κυριακή 10 Μαρτίου 2013, το μεσημέρι, ο Σύλλογος «Φίλοι Οινουσσών», στην «Αίγλη» του Ζαππείου και πλαισιώνεται από ζωντανή μουσική και εκλεκτούς καλλιτέχνες.

Με την εκδήλωση αυτή θα συγκεντρώσει τους...
Αιγνουσιώτες στην καθιερωμένη ετήσια συνάντησή τους και θα διατρανώσει την πίστη και την αναγκαιότητα της ενότητας, της αγάπης και της αλληλεγγύης, που συμπλέει με τη δράση του Συλλόγου.

Στην ιστορική κοσμική αίθουσα της Αθήνας, στην «Αίγλη» έχουν προσκληθεί και θα τιμήσουν τη διοργάνωση μέλη και φίλοι του Συλλόγου από την πολυπληθή ναυτιλιακή οικογένεια, εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου και η παροικία της Αττικής που αναγνωρίζει τον κυρίαρχο ρόλο του ιστορικού σωματείου. Ήδη υπάρχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή, γεγονός, που επιβεβαιώνει τη στήριξη των Οινουσσίων στην πατρίδα τους.

Ο πρόεδρος Γεώργιος Στ. Δανιήλ και το Δ.Σ. καλούν όλους τους φίλους και συμπατριώτες να στηρίξουν τους σκοπούς και τη δράση του Συλλόγου και εύχονται καλή διασκέδαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου