Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Επιχορήγηση του Δήμου Χίου στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο 50.000 ευρώ

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Χίου

Την ψήφιση πίστωσης ποσού 50.000 ευρώ για την επιχορήγηση του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου Δ. Χίου, για την κάλυψη των αναγκών του για το 2013 και η ψήφιση πίστωσης ποσού 71.072,75€ για τη χρηματοδότηση της ΔΗ.K.E.X, προκειμένου να καταστεί δυνατή η κάλυψη των αναγκαίων δαπανών της, αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή, του Δήμου Χίου.

Στη συνεδρίαση καθορίσθηκαν οι...
όροι του πρόχειρου διαγωνισμού και η ψήφιση πίστωσης ποσού 45.000 ευρώ για την προμήθεια ειδών τροφίμων σίτισης για τη λειτουργία του Δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου, το οποίο ενισχύει οικονομικά αδύνατους δημότες μας.

Εγκρίθηκε η ψήφιση πίστωσης ύψους 79.528,49 € για τη μελέτη: «Νέο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Γ.Π.Σ.) Δήμου Χίου», για την πληρωμή του 4ου Λογαριασμού της μελέτης, που αφορά στην καταβολή του 80% της συμβατικής αξίας του μελετητικού αντικειμένου της B1΄ Φάσης.

Επίσης εγκρίθηκε η ψήφιση πίστωσης 20.000 ευρώ για την εκτέλεση του έργου «Πλακοστρώσεις οικισμού Συκιάδας», καθώς και οι όροι δημοπράτησης και η ψήφιση πίστωσης του έργου: «Αγροτική Οδοποϊια Δ.Ε. Ιωνίας», προϋπολογισμού 43.954,00 ευρώ, που αφορά εργασίες βελτίωσης και αποκατάστασης του αγροτικού οδικού δικτύου της Δημοτικής Ενότητας Ιωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου