Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Μηταράκης: Έχει αρχίσει η συζήτηση για να ενωθεί ο περιφερειακός με το δρόμο του Αίπους

Ισίδωρος Ντομάτας: Ήδη είναι έτοιμο το έγγραφο αίτημα για γιατρό στο Πολυδύναμο Ιατρείο Βολισσού  και θα σταλεί μέσω της περιφέρειας στον αρμόδιο υπουργό

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Φιλόδωρος Βιττέλας
Δύο ειδήσεις προκύψαν στη λαϊκή συνέλευση που έγινε χθες Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στην πλατεία της Βολισσού, παρουσία των κατοίκων του χωριού, αλλά και αρκετών τοπικών παραγόντων. 

Η μια ήταν η...
αποκάλυψη που έγινε από τον εκπρόσωπο του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, διευθυντή του πολιτικού του γραφείου Φιλόδωρο Βιττέλα, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Μηταράκης, έχει αρχίσει συζητήσεις για τη δημιουργία του δρόμου, που θα ενώσει τον περιφερειακό της πόλης της Χίου με το Αίπος, προκειμένου τα οχήματα που κατευθύνονται στην βορειοδυτική πλευρά του νησιού μας, να μη διέρχονται μέσω των στενών του Βροντάδου.

Αυτό ήταν εξάλλου, ένα θέμα που είχε στις προτεραιότητες του και το οποίο είχε ανακοινώσει προεκλογικά ο κ. Μηταράκης.

Ισίδωρος Ντομάτας
Ο αντιδήμαρχος Βόρειας Χίου

Το δεύτερο, αφορά ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Αμανής, αυτό της  κάλυψης, πρώτον της θέσης του γιατρού στο ...Πολυδύναμο ( σ.σ. στα λόγια), Ιατρείο της Βολισσού και δεύτερον του οδηγού του ασθενοφόρου της Αμανής, που έχει ως έδρα το Κεφαλοχώρι της.

Ο αντιδήμαρχος Βόρειας Χίου (Αμανής, Καρδαμύλων και Ομηρούπολης) Ισίδωρος Ντομάτας, τόνισε ότι έχει ήδη συντάξει έγγραφο αίτημα το οποίο μέσω του αντιπεριφερειάρχη Χίου, για θέματα Υγείας, Παντελή Βουρλή, θα σταλεί στον καθ' ύλην αρμόδιο υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και στο μέλος της Κυβέρνησης και βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη, προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Μάλιστα τόνισε ότι το αίτημα γίνεται συνδυαστικά και για την Αμανή, αλλά και για τα Καρδάμυλα, που αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου