Τα παιδιά σίγουρα θα έτρωγαν επιδόρπιο παρά σαλάτα ή λαχανικά...
Επομένως, είναι ιδανικό να συνδυάσετε και τα δύο.
Για να προετοιμάσετε αυτή τη συνταγή, θα χρειαστείτε αγελαδινό γιαούρτι, 50 γραμμάρια βατόμουρων, 50 γραμμάρια σμέουρων, 100 γραμμάρια φραουλών, 50 γραμμάρια καρύδια και 75 γραμμάρια ζάχαρης.
Αρχικά, ανακατέψτε το...
γιαούρτι με ένα κουτάλι και μετά το διανείμετε σε κύπελλα.
Στη συνέχεια, θερμάνετε 400 ml νερού. Προσθέστε τις φράουλες, τα βατόμουρα και τα σμέουρα όταν αρχίσει να βράζει.
Προσθέστε αργά τη ζάχαρη και ανακατέψτε μέχρι να δημιουργηθεί μαρμελάδα.
Τοποθετήστε το μαρμελάδα στο γιαούρτι και διακοσμήστε το όπως θέλετε.
Συμβουλή: Εάν δεν έχετε αγελαδινό γιαούρτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόβειο ή κατσικίσιο γιαούρτι.
Πηγή: baby.gr
Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!
Ετικέτες
Χίος
(4255)
Βολισσός
(192)
ΟΧΣΑ
(141)
Οινούσσες
(131)
Βροντάδος
(84)
Πυργί
(80)
Μεστά
(54)
Κάμπος
(39)
Χαλκειός
(36)
Αρμόλια
(32)
Καλλιμασιά
(29)
Καλαμωτή
(24)
Ποταμιά
(20)
Λεπτόποδα
(19)
Κουρούνια
(18)
Πισπιλούντα
(18)
Κέραμος
(17)
Θυμιανά
(16)
Χάλανδρα
(15)
Καρυές
(13)
Λαγκάδα
(13)
Καμπιά
(12)
Νένητα
(12)
Δαφνώνας
(11)
Βίκι
(9)
Νεοχώρι
(8)
Πιραμά
(7)
Ελευσίνα
(5)
Κηφισιά
(4)
Γρου
(2)
Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου