Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή είναι η νέα και εντυπωσιακή προεδρική λιμουζίνα του Πούτιν

Αυτή είναι η νέα και εντυπωσιακή προεδρική λιμουζίνα του ΠούτινΘα κάνει την επίσημη πρεμιέρα της την ημέρα της ορκωμοσίας – Δείτε φωτογραφίες

Οι νέες πολυτελείς λιμουζίνες μάρκας «Κορτέζ», που προορίζονται για την ρωσική ηγεσία αλλά και για τις μετακινήσεις του Ρώσου προέδρου, θα κάνουν το ντεμπούτο τους την ημέρα της ορκωμοσίας του Ρώσου προέδρου μετά τις...
εκλογές της 18ης Μαρτίου, γράφει η εφημερίδα Izvestia.

2

Ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ, δήλωσε στην ρωσική εφημερίδα ότι τα αυτοκίνητα μάρκας «Κορτέζ» έχουν ήδη περάσει όλα τα τέστ και άρχισε ήδη η διαδικασία δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες.

3

Ο Ντενίς Μαντούροφ είχε δηλώσει παλαιότερα ότι τα αυτοκίνητα μάρκας «Κορτέζ» που προορίζονται για την κυβέρνηση, αναμένεται να παραδοθούν στην Ομοσπονδιακή Φρουρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.

Τα μοντέλα μάρκας «Κορτέζ» θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερις κατηγορίες: σεντάν, τζιπ, μίνιβαν και λιμουζίνα.

4

Ωστόσο, η νέα λιμουζίνα δεν θα αποτελέσει έκπληξη για τον Ρώσο πρόεδρο, την ημέρα που θα κάνει το ντεμπούτο της την ημέρα της ορκωμοσίας, αφού όπως είχε γράψει παλαιότερα η εφημερίδα Izvestia, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος Πούτιν είχε οδηγήσει δοκιμαστικά μια από τις λιμουζίνες μάρκας «Κορτέζ».

Τα αυτοκίνητα μάρκας «Κορτέζ» και τα μοντέλα τους, όπως γράφει η ρωσική εφημερίδα δεν θα προορίζονται αποκλειστικά για τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ρωσικής ηγεσίας, αλλά θα διατίθενται και στην ελεύθερη αγορά.

5

Η τιμή των αυτοκινήτων της ρωσικής αυτής μάρκας θα ξεκινάει από τα 6 και θα φτάνει τα 9 εκατομμύρια ρούβλια (86.000 – 130.000 ευρώ) και όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Βιομηχανίας και Εμπορίου Ντενίς Μαντούροφ, ήδη έχουν αρχίσει να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τα μοντέλα μάρκας «Κορτέζ» ρώσοι μεγαλοεπιχειρηματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου