Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Θησαυρός 3.000.000 ευρώ στα αζήτητα! Ποιοι κέρδισαν τα χρήματα και δεν το ξέρουν!

Θησαυρός 3.000.000 ευρώ στα αζήτητα! Ποιοι κέρδισαν τα χρήματα και δεν το ξέρουν! | Newsit.gr Υπάρχουν τρεις χιλιάδες άνθρωποι που κέρδισαν χρήματα αλλά δεν τα έχουν πάρει! Ο “θησαυρός” των 3.000.000 ευρώ παραμένει στα... αδιάθετα!

Η λοταρία μπορεί να έβαλε στον… τζόγο των αποδείξεων τους φορολογούμενους, αποδεικνύεται ωστόσο ότι είναι χιλιάδες εκείνοι που δεν τα πάνε καλά με την τεχνολογία και έτσι ένας “θησαυρός” 3.000.000 ευρώ παραμένει στα…
αζήτητα.

Τι έχει συμβεί;
Μετά τις 11 κληρώσεις που έγιναν με βάση τις ηλεκτρονικές αποδείξεις για το 2017 υπάρχουν περίπου 3.000 νικητές οι οποίοι δεν έχουν εισπράξει τα χρήματα, τα χίλια ευρώ δηλαδή που προβλέπονται ανά άτομο.

Οι νικητές δεν έχουν εισπράξει γιατί είτε δεν έχουν δηλώσει αριθμό iban, είτε ο αριθμός που έχουν δηλώσει είναι λάθος.

Έτσι δεν είναι δυνατό να πιστωθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό το ποσό των 1.000 ευρώ.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει άμεσα, για την ακρίβεια μέσα σε διάστημα τριών ετών από την ημερομηνία της κλήρωσης, να δηλώσεις τον iban ή να διορθώσουν τον αριθμό που έχουν συμπληρώσει.

Ένα λάθος που φαίνεται ότι έχουν κάνει πολλοί είναι πως έχουν δηλώσει αριθμό iban ωστόσο στον λογαριασμό που αντιστοιχεί ο αριθμός οι νικητές δεν είναι οι μόνοι ή οι πρώτοι δικαιούχοι και έτσι δεν είναι δυνατό να πιστωθούν σε αυτόν τον λογαριασμό τα χρήματα.

Σε διαφορετική περίπτωση και μετά την παρέλευση του τριμήνου τα χρήματα αλλάζουν χέρια, πιστώνονται στον λογαριασμό του επιλαχόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου