Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Σοκ! Τη βίαζε στη μέση του δρόμου και τραβούσαν βίντεο

Σοκ! Τη βίαζε στη μέση του δρόμου και τραβούσαν βίντεο | Newsit.grΣοκάρουν οι εικόνες από τον βαισμό νεαρής γυναίκας στη μέση του δρόμου. Οι περαστικοί δεν έκαναν τίποτα να βοηθήσουν και τραβούσαν βίντεο.

Η 20χρονη γυναίκα, σύμφωνα με τη Metro, δέχτηκε επίθεση από 23χρονο. Τη βίαζε στο πεζοδρόμιο και οι περαστικοί αδιαφορούσαν.

Ορισμένοι μάλιστα...
τραβούσαν και βίντεο από τον βιασμό της μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου.

Οι αρχές συνέλαβαν τον Ganji Siva και ήταν άγνωστος στο θύμα. Η νεαρή κοπέλα είχε φύγει από το σπίτι μετά από καβγά με τον άντρα της.

Δεν σταμάτησαν το βιασμό
«Προφανώς ήταν πολύ αδύναμη καθώς δεν είχε φάει για ώρες. Κοιμόταν στο πεζοδρόμιο κάτω από τη σκιά του δέντρου. Τότε ο Siva τη βίασε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας K Suresh.

«Οι περαστικοί δεν έκαναν τίποτα να τον σταματήσουν, με τη γυναίκα να μην έχει δυνάμεις ούτε να φωνάξει». Ένας οδηγός από την άλλη πλευρά του δρόμου τράβηξε σε βίντεο τον βιασμό και το παρέδωσε στην αστυνομία.

Μέχρι να φτάσουν στο σημείο, ο Siva είχε διαφύγει αλλά τον εντόπισαν από τις περιγραφές των μαρτύρων και το βίντεο. Βρίσκεται πλέον υπό κράτηση και αναμένεται να δικαστεί στην Ινδία.

Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου