Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Στην τσάντα της Δώρας κρύβονται οι απαντήσεις για τον δολοφόνο στο νεκροταφείο

Στην τσάντα της Δώρας κρύβονται οι απαντήσεις για τον δολοφόνο στο νεκροταφείοΠρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι

Με την άγρια δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές ασχολήθηκε στην πρεμιέρα της η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Δώρα Ζέμπερη 32 χρόνων, κατακρεουργήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, ενώ άφηνε ένα λουλούδι στον τάφο φίλου της, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.

Η Αστυνομία και η οικογένεια αναζητούν...
μάρτυρες που βρίσκονταν από πιο νωρίς στο νεκροταφείο και πιθανότατα είδαν τον δράστη.

Πληροφορία που έφτασε στο «Φως στο Τούνελ» αφορά στο περιεχόμενο μιας γυναικείας τσάντας που εντόπισε πεταμένη τηλεθεάτρια κοντά στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην ίδια περιοχή, μια μέρα μετά το φόνο. Η μάρτυρας, σύμφωνα με την εκπομπή, προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές που όλο αυτό το διάστημα χτενίζουν σπιθαμή προς σπιθαμή μεγάλη ακτίνα γύρω από το κοιμητήριο, ώστε να βρουν την τσάντα που κρατούσε η Δώρα.

Ακόμη άλλη τηλεθεάτρια που δεν είχε μιλήσει στις Αρχές άκουσε τις κραυγές και βρέθηκε πρώτη στον τόπο που χτυπήθηκε η άτυχη γυναίκα.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι πήρε μαζί του τη τσάντα της άτυχης γυναίκας που αν βρεθεί, ίσως βοηθήσει την Αστυνομία, στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για μια ανοιχτόχρωμη μπεζ γυναικεία τσάντα με χερούλι που είχε μαζί της η Δώρα Ζέμπερη, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα.

Αυτήκοοι μάρτυρες άκουσαν δυνατές φωνές πριν εντοπιστεί η σορός της νεαρής γυναίκας, ενώ η σκηνή του εγκλήματος έδειχνε ότι είχε προηγηθεί πάλη.

Στο μεταξύ επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι η Δώρα Ζέμπερη είχε λάβει γραπτό μήνυμα για να μην ξαναπάει στο νεκροταφείο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη Γ. Παναγοπούλου, δικηγόρο της οικογένειας Ζέμπερη η οποία ανέφερε ότι η 32χρονη Δώρα είχε λάβει μήνυμα που έλεγε «μην ξαναπάς στο νεκροταφείο». Η ίδια μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα, διευκρίνισε ότι, δεν είναι γνωστός ακόμα ο χρόνος αποστολή του μηνύματος, αλλά ούτε και ο τρόπος με τον οποίο ελήφθη.

Η Δώρα ανέφερε σε φιλικό της πρόσωπο, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία της ότι είχε λάβει αυτό το μήνυμα, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε το έλαβε, ποιος το έστειλε και πού. Δηλαδή, δεν είναι σαφές αν το έλαβε στο κινητό της, σε κάποιο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ή κάπου αλλού.

«Το στοιχείο αυτό είναι στη διάθεση των Αρχών και το αξιολογούν από την πρώτη στιγμή», είπε η δικηγόρος, σημειώνοντας ότι «η άρση του απορρήτου θα δώσει τις απαντήσεις, για το ποιος είναι ο αποστολέας».

«Κάποιος δεν ήθελε να βρίσκεται στο νεκροταφείο», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου