Καλώς ήρθατε στο Blog του Οδυσσέα! Καλή περιήγηση!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Νέα στοιχεία παρέδωσε στην αστυνομία ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης Δώρας

Νέα στοιχεία παρέδωσε στην αστυνομία ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης ΔώραςΜηχάνημα στο όχημα του Κ. Ζέμπερη κατέγραφε ακριβώς την πορεία του ταξί

Νέα στοιχεία προσκόμισε στην αστυνομία ο δικηγόρος του πατέρα της αδικοχαμένης Δώρας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο κ. Λύτρας, ο οποίος -όπως δήλωσε παρουσιάστηκε στη ΓΑΔΑ- για να παραστεί ως πολιτική αγωγή εκ μέρους του Κωνσταντίνου Ζέμπερη για τη...
δολοφονία της κόρης του, παρουσίασε νέα στοιχεία για το πού βρισκόταν ο πελάτης του την ώρα του φονικού αλλά και για το πότε βρέθηκε πραγματικά με το ταξί του έξω από την είσοδο του νεκροταφείου.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Λύτρας στους δημοσιογράφους έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού βρέθηκε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά πολλές ώρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του.



Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «βρεθήκαμε εδώ για να δηλώσουμε παράσταση πολιτικής αγωγής κατ’ εντολή του πατέρα της άτυχης κοπέλας. Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε πολλά σχόλια και κείμενα στα μίντια που αφήνουν υπονοούμενα για τον πατέρα. Ο πελάτης μου ήταν σε σοκ και δεν είπε ψέματα στην αστυνομία», σχολίασε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Πράγματι βρέθηκε στο χώρο του Β' Νεκροταφείου και όντως πήρε έναν άνθρωπο τον οποίο άφησε στο Λόφο Σκουζέ. Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση των αρχών».

Στη συνεχεία ο δικηγόρος του κ. Ζέμπερη ανέλυσε και το άλλοθι που έχει ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας:

«Το ταξί είχε μηχάνημα τηλεματικής. Το μηχάνημα το είχε τοποθετήσει ο ιδιοκτήτης χωρίς να το γνωρίζουν οι δύο οδηγοί για να ελέγχει πού βρίσκεται το όχημά του.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε το μηχάνημα παρέλαβε το ταξί στις 16:55 από τον Κολωνό, πέρασε Ζωγράφου, Καισαριανή, κέντρο και 19:30 πήγε στην Ευελπίδων, 20:10 πήγε Κολωνάκι-Μαρούσι και μετά παρέλαβε πελάτη από το Β' νεκροταφείο στις 20:56.

Στις 17:15 οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητο και ήταν στη περιοχή του Ζωγράφου».

Για την διαφορά στη ώρα μεταξύ του μηχανήματος και όσων είπε ο πατέρας στην αστυνομία ο δικηγόρος το απέδωσε σε λάθος, το οποίο απέδωσε στο σοκ του πελάτη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου